Merhaba arkadaþlar þu an son sürüm olan BlueStacks 0.9.2.4061 için bir kaç kolaylýk için uðraþtým ve biraz uðraþtýktan sonra baþardým. Genelde bu konuyu arayan çok arkadaþýmýz var ve doðru X,Y koordinatlarý verilmemekte bu konu genelde Enter ile mesaj yazmak için aranmakta ve koordinatlarýn hepsi eski sürümlere göre doðru olan koordinat varsa bile mesaj yazdýktan sonra tekrar yazý yazmak için mouse kullanýlmasý gerekmekte ama ben birkaç yenilik eklemek istedim bu sayede mesaj bölümünü klavyeden açýp kapatabilir,mouse kullanmadan tekrar yazý yazabilir, kýþlalar arasý geçiþi ve genelde ganimet için basýlan okçuyu klavyeden yapabilirsiniz. Neyse konuya gelelim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Bunun için ilk öncelikle BlueStacks programýný tamamen kapatýn ve C:\ProgramData\BlueStacks\UserData\InputMapper içinde bulunan com.supercell.clashofclans.cfg dosyasýný metin belgesi olarak açýn içinde ki herþeyi silin ve altta bulunan yazýlarýn hepsini metin belgesine kopyalayýn ve çýkýþ yapýp kaydet butonunan basýn. ".cfg" uzantýsý virus olarak görünebildiði için dosya halinde koymadým talimatlarý uygularsanýz çok rahat yapabilirsiniz hepsi bu kadar. Hangi tuþun ne iþe yaradýðýndan bahsetmek istiyorum kendime göre ayarladýðým elimin altýnda bulunan tuþlara atadým;
Not;Birkaç yenilik eklemek istedim ve enter tuþuyla ilgili enter a bastýktan sonra bazen tekrar mouse kullanmak zorunda kaldýðýmý farkettim ve W tuþuna atadým
Sol hareket tuþu;Chat ekranýný açar ve kapatýr.
Enter;Chat ekranýnda mouse kullanmadan yazý göndermenizi saðlar(Sadece Klan Chat globalde iþe yaramaz)
W; Eðer buga girerse enter tuþu "W" basarak tekrar yazý yazabilirsiniz.
(Kýþlayý açtýktan sonra);
1;Barbar basar
2;Ne kadar uzun basarsanýz bu serilikte okçu basar teker teker de basabilirsiniz uzun basmanýza gerek yoktur.
3;Goblin basar
4;Dev Basar
5;Bombacý basar
Sað Hareket Tuþu;Kýþlalar arasý geçiþ saðlar
Not:(1,2,3,4,5 tuþlarýna ayný anda basarsanýz tüm askerleri ayný zamanda çýkartabilirsiniz.)
Umarým yardýmcý olabilmiþimdir.
# Mantalica
# Clash Of Clans
[Origin]
Author = Harsh
Rating = 4.0
[Keys]
Enter = Tap (25,15); Tap (20,15)
Left = Tap (1,50); Tap (29,50)
W = Tap (20,15)
1 = Tap (32,50)
2 = Tap (42,50)