Gönderen Konu: TH8 Köy Düzeni Lazým !!!  (Okunma sayýsý 2159 defa)

Çevrimdýþý 97HasaNKaradumaN97

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 177
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bismillahirrahmanirrahim
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HasaNKaradumaN
  • Klaným : 1923TÜRK8
TH8 Köy Düzeni Lazým !!!
« : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:14 »
Selam arkadaþlar!
Sizlerden TH8 köy düzeni istiyorum.
Ganimete ve kupaya yönelik olsun.
TEÞEKKÜR EDÝYORUM

Ankara merkez patliyo herkes 😢

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
Ynt: TH8 Köy Düzeni Lazým !!!
« Yanýtla #1 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:19 »
Her þeyin ful deðilse kupayý týnlama derim, ama senin kararýn ben buraya beðendiklerimi koyucam. Sen istediðini seçersin. Clan savaþý içinde koyucam istersen. Düzenler : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ( ben bunu kullanýyorum )http://www.youtube.com/watch?v=KJ698h7TYcQ  Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap   Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ( kupa için ideal ama ganimet kaybedersin. ) Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap   Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap buradanda diðerlerini seçebilirsin.

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

1 Nefeski Aþk 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Dekdurmaz (16 Eylül 2014, Salý - 18:53)

Çevrimdýþý 97HasaNKaradumaN97

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 177
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bismillahirrahmanirrahim
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HasaNKaradumaN
  • Klaným : 1923TÜRK8
« Yanýtla #2 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 14:40 »
[isim gizlendi]'nýn düzenini kullanacaðým.
Klan Savaþý için olanýda atarsan sevinirim...

Ankara merkez patliyo herkes 😢

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #3 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 16:01 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
[COLO. yellow][isim gizlendi]'nýn düzenini kullanacaðým.
Klan Savaþý için olanýda atarsan sevinirim...[/COLOR]

Rica ederim klan savasý içinde karma olarak atiorum. Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.  Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

1 Nefeski Aþk 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: meyrili (06 Ekim 2014, Pazartesi - 11:58)