Gönderen Konu: 5 Düzenden Hangisi Daha Kullanýþlý ? KB8 FARMÝNG  (Okunma sayýsý 4938 defa)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
5 Düzenden Hangisi Daha Kullanýþlý ? KB8 FARMÝNG
« : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:25 »
Merhabalar, 5 düzenden hangisi kullanayým sizce ? 1.si Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 2.si Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 3.sü
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 4.sü Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 5.si Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þimdiden teþekkür ederim..

« Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:27 Gönderen: 1 Nefeski Aþk »

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

1 Nefeski Aþk 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: lej_yon (05 Kasým 2014, Çarþamba - 15:55), MahoNe (20 Ekim 2014, Pazartesi - 13:06), ahmet miles (17 Ekim 2014, Cuma - 10:01)

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 33
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : deve
Ynt: 5 Düzenden Hangisi Daha Kullanýþlý ? KB8 FARMÝNG
« Yanýtla #1 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:47 »
1. si zaten benim duzen oldukca memnunum ben

2. si iþe yaramaz bence 3 katman var 6 tane d yýkýcýyla ortaya cok rahat ulasýlýr devler kenarda gýtmez yaný ortaya rahat yonlendýrýlýr.

3. sü güzel bi duzen ama nedense ben o duzene bi turlu ýsýnamadým denedim onu fakat memnun kalmamýstým

4. sü güzel eger köyümü degistirirsem onu mutlaka denerim zaten

5. si ise savunma býrýmlerýnýn dýsarda olmasý bence mantýksýz. yýne 5-6 d yýkýcýyla ortaya rahat ulasýlýr ve hýc bý anlamý kalmaz

Teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

deve 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: guzin (20 Ekim 2014, Pazartesi - 03:15)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:50 »
Öncelikle deðerli yorumun için çok teþekkür ederim. 3. Düzende seninkine benziyor ama aþaðý doðru depolar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 5. Düzenin amacý kiþinin dönerek saldýrmasý ve  tuzaklara takýlmasý. 4. Düzeni bende deðiþtirirsem yapýcam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
« Yanýtla #3 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 11:56 »
3.sü çok güzelmiþ bence iyi

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

muhayri mutiþ mami 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (13 Eylül 2014, Cumartesi - 12:47)

Çevrimdýþý deve

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 33
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : deve
« Yanýtla #4 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 12:04 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle deðerli yorumun için çok teþekkür ederim. 3. Düzende seninkine benziyor ama aþaðý doðru depolar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 5. Düzenin amacý kiþinin dönerek saldýrmasý ve  tuzaklara takýlmasý. 4. Düzeni bende deðiþtirirsem yapýcam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

5. deki gibi duzenler karsýma geldýgýnde devlerým hýc etrafda donmedý. d yýkýcýlarla ýcerýyý temýzledýkten sonra dýsarý cýkýp donduler tabý okcularlada dýsardaký toplarýn cogunu temýzlenýyor rahat. bený zorlayan bý duzen olmadý yaný hýc bý zaman o duzen

deve 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (13 Eylül 2014, Cumartesi - 12:47)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 12:47 »
3.sü çok güzelmiþ bence iyi

Ben zaten 3. Ve 4. Arasýnda kaldým. 

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 13 Eylül 2014, Cumartesi - 12:48 »

5. deki gibi duzenler karsýma geldýgýnde devlerým hýc etrafda donmedý. d yýkýcýlarla ýcerýyý temýzledýkten sonra dýsarý cýkýp donduler tabý okcularlada dýsardaký toplarýn cogunu temýzlenýyor rahat. bený zorlayan bý duzen olmadý yaný hýc bý zaman o duzen

Ben hiç saldýrmadým öyle kiþilere

Çevrimdýþý eyupdenerr

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : eyupdener34
  • Klaným : Kalibre
« Yanýtla #7 : 06 Ekim 2014, Pazartesi - 00:29 »
3.sü çok güzel eline saðlýk + rep hakettin

eyupdenerr 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ahmet miles (17 Ekim 2014, Cuma - 10:01)

Çevrimdýþý ahmet miles

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ++qr38++
  • Klaným : ZAFERE DOGRU
« Yanýtla #8 : 17 Ekim 2014, Cuma - 10:03 »
5. Düzen guzel gibi

Çevrimdýþý recbat