Gönderen Konu: ANDY ANDROID EMULATOR (YENÝ VÝDEOLU ANLATIM)  (Okunma sayýsý 34795 defa)

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
Ynt: ANDY ANDROID EMULATOR (YENÝ VÝDEOLU ANLATIM)
« Yanýtla #84 : 16 Aralýk 2014, Salý - 17:20 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Þuan bilgisayarýmda bluestack kullanýyorum,birde büyücü hesabým var onunlada online olmak istiyorum,bu andy kursam,hem bluesatacktan asýl köyümü kasýp,andy dende büyücü hesabýmý ayný anda ikisi aktif olarak tek pc den kullanabilirmiyim?

Gentymotion kurun demeyin onu kurdum kullanýyordum 1 ay kadar sonra hata verdi,sildim tekrar kurdum hep ayný hatayý veriyor pc de sorun var sanýrým,

Merhaba.!

Emilatörler PC üzerinde tek çekirdek kullanýr bu yüzde 2 farklý emilatörü de Açsanýz sanal bellekte Yapýlan iþlem ayný olduðu için hata vermesi muhtemel.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #85 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 16:55 »
Þuan bilgisayarýmda bluestack kullanýyorum,birde büyücü hesabým var onunlada online olmak istiyorum,bu andy kursam,hem bluesatacktan asýl köyümü kasýp,andy dende büyücü hesabýmý ayný anda ikisi aktif olarak tek pc den kullanabilirmiyim?

Gentymotion kurun demeyin onu kurdum kullanýyordum 1 ay kadar sonra hata verdi,sildim tekrar kurdum hep ayný hatayý veriyor pc de sorun var sanýrým,

ben ayný anda andy, bluestack ve genymotion açýp köy açtým, tamamen system özelliklerin ile alakalý. deneyebilirsin.

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
« Yanýtla #86 : 18 Aralýk 2014, Perþembe - 10:10 »

ben ayný anda andy, bluestack ve genymotion açýp köy açtým, tamamen system özelliklerin ile alakalý. deneyebilirsin.

Söylediklerim senin için Geçerli deðildir abi Bunu unutma attýðým tüm mesajlar sen hariçtir  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý waw

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
« Yanýtla #87 : 18 Aralýk 2014, Perþembe - 11:27 »
Cvplar için tþkr ederim,genymotion düzeldi,iþlemciyi az vermiþim,onu artýrdým viturelbox dan düzeldi sonra çok þükür,iyiki var bu forum sayesinde oyunumuzu daha kolay ve zevkli halde

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #88 : 18 Aralýk 2014, Perþembe - 11:38 »
Cvplar için tþkr ederim,genymotion düzeldi,iþlemciyi az vermiþim,onu artýrdým viturelbox dan düzeldi sonra çok þükür,iyiki var bu forum sayesinde oyunumuzu daha kolay ve zevkli halde

iyi oyunlar iyi forumlar..

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #89 : 30 Aralýk 2014, Salý - 22:22 »
Ben bu programlarý anlamadým, sistemimle oynamadýðým oyun kalmýyor ama bu kýytýrýk programlara gelince kasýyor anlamadým gitti  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #90 : 02 Ocak 2015, Cuma - 12:25 »
eski videolar bunlar  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý vennecm

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
« Yanýtla #91 : 12 Ocak 2015, Pazartesi - 22:37 »
Ben anlatýldýðý gibi yükledim ancak fiziksel klawyeyi kapatýp yazmaya çalýþýyorum sizin ekrantaki klawye yerine windows'un ekran klawyesi geliyor o da @ karakterini yazmýyor var mý bir çözümü?

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #92 : 13 Ocak 2015, Salý - 09:38 »
Ben anlatýldýðý gibi yükledim ancak fiziksel klawyeyi kapatýp yazmaya çalýþýyorum sizin ekrantaki klawye yerine windows'un ekran klawyesi geliyor o da @ karakterini yazmýyor var mý bir çözümü?

bir yerden kopyalayýp yapýþtýrsanýz nasýl dahice fikir dimi? copy + paste (CTRL+C) (CTRL+V)

Çevrimdýþý vennecm

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #93 : 13 Ocak 2015, Salý - 14:39 »

bir yerden kopyalayýp yapýþtýrsanýz nasýl dahice fikir dimi? copy + paste (CTRL+C) (CTRL+V)

Süpersin ya nasýl aklýma gelmedi dememi isterdin belki ancak milyon tane yol denedim olmadý sanýrým sürüm deðiþmiþ ben bir yolunu buldum söylüyorum sen de konuya eklersin belki benim mesajý gören olmaz... Ben hesap ekleme yerine girmedim.Fiziksel klawye aynen kapalý durumdaydý ve direk play store a girdim (oyunu indirmeye çalýþýrken olmasý lazým) hesap istedi ben de mail adresimin @ iþaretine kadar olan kýsmýný yazýp TAB tuþuna basýnca kendisi otomatikman @gmail.com ekledi ve alta geçti ayrýca bluestacks tan kat kat hýzlý süper biþey herkese tavsiyemdir. Kurmay kardeþ sen de çok saðol bu arada.

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #94 : 13 Ocak 2015, Salý - 14:47 »
Bu program bende kasýyor acaba rahat çalýþtýranlarýn sistemi ne yazar mýsýnýz?

Çevrimdýþý vennecm

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #95 : 13 Ocak 2015, Salý - 22:35 »
Bu program bende kasýyor acaba rahat çalýþtýranlarýn sistemi ne yazar mýsýnýz?

onun bir yolunu buldum ben Oracle VW virtualbox programýný aç. Yukarda ayarlar var ona týkla sonra sisteme týkla sonra iþlemci sekmesinden iþlemcileri 1 týk yükselt sonra yan tarafta ekran var ona týkla oaradan görüntü belleðini yükselt 32 falan yap birde 3b hýzlandýrma etkin i iþaretle. Ben böyle yaptým oyun esnasýndaki kasýlmalar gitti.