Þuan bilgisayarýmda bluestack kullanýyorum,birde büyücü hesabým var onunlada online olmak istiyorum,bu andy kursam,hem bluesatacktan asýl köyümü kasýp,andy dende büyücü hesabýmý ayný anda ikisi aktif olarak tek pc den kullanabilirmiyim? Gentymotion kurun demeyin onu kurdum kullanýyordum 1 ay kadar sonra hata verdi,sildim tekrar kurdum hep ayný hatayý veriyor pc de sorun var sanýrým,
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÞuan bilgisayarýmda bluestack kullanýyorum,birde büyücü hesabým var onunlada online olmak istiyorum,bu andy kursam,hem bluesatacktan asýl köyümü kasýp,andy dende büyücü hesabýmý ayný anda ikisi aktif olarak tek pc den kullanabilirmiyim? Gentymotion kurun demeyin onu kurdum kullanýyordum 1 ay kadar sonra hata verdi,sildim tekrar kurdum hep ayný hatayý veriyor pc de sorun var sanýrým,ben ayný anda andy, bluestack ve genymotion açýp köy açtým, tamamen system özelliklerin ile alakalý. deneyebilirsin.
Cvplar için tþkr ederim,genymotion düzeldi,iþlemciyi az vermiþim,onu artýrdým viturelbox dan düzeldi sonra çok þükür,iyiki var bu forum sayesinde oyunumuzu daha kolay ve zevkli halde
Ben anlatýldýðý gibi yükledim ancak fiziksel klawyeyi kapatýp yazmaya çalýþýyorum sizin ekrantaki klawye yerine windows'un ekran klawyesi geliyor o da @ karakterini yazmýyor var mý bir çözümü?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBen anlatýldýðý gibi yükledim ancak fiziksel klawyeyi kapatýp yazmaya çalýþýyorum sizin ekrantaki klawye yerine windows'un ekran klawyesi geliyor o da @ karakterini yazmýyor var mý bir çözümü?bir yerden kopyalayýp yapýþtýrsanýz nasýl dahice fikir dimi? copy + paste (CTRL+C) (CTRL+V)
Bu program bende kasýyor acaba rahat çalýþtýranlarýn sistemi ne yazar mýsýnýz?