Gönderen Konu: # OYUNDA TESADUFEN KARÞILAÞTIÐIM TAÞ BUGU #  (Okunma sayýsý 4697 defa)

Çevrimdýþý canfermanci

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Zafer bizimdir!
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ☆ComeWithMe☆
  • Klaným : TAMDESTEK / #2Y092PQV
# OYUNDA TESADUFEN KARÞILAÞTIÐIM TAÞ BUGU #
« : 15 Eylül 2014, Pazartesi - 18:37 »
Merhaba arkadaþlar. Bu oyunu her kitlenin oynadýðýný gördükten sonra arkadaþlarla toplanýp bunun bir açýðýný veya bunun üzerinden nasýl para kazanabiliriz diye kafa patlattýk.
 Hilesini yapmaya çalýþtýk fakat 5 senelik yazýlým ve programlama okumam birþeye yaramadý. Bu oyunda ücretsiz taþ almak(görevler vs.vs. hariç) imkansýz olduðunu görünce vazgeçtik ve uðraþmadýk. Bende oyunu eðlenceli bulduðum için devam ettim. Oyunu oynarken tesadüfen aklýma birþey geldi herhangi bir araç kullanmadan denedim. Beklemediðim þekilde taþ aldým ücretsiz üstelik. Bunu tabi açýklamayacam herhangi bi amacýmda yok tahminimce bu bir açýk ve dahada giderilmediðini sanýyorum o günden sonra tekrar denemedim. Bunu açýklamaya kalkarsam oyunun bir amacý kalmaz zaten bilindik birþey olsa kýsa sürede sorun giderilir ve alýnan taþlar hesaplardan geri çekilir veya rollback getirilirdi.
 Sadece altta bunun sonucunda birdaha taþ alamayacaðým anlamýna gelen uyarý var onu paylaþacam. Eðer bu uyarý sizde de varsa biraz kafa patlatýrsanýz bulursunuz. Dediðim gibi oyunu normal bir þekilde oynarken karþýlaþtýðým tesadüf bir olay ve aldýðým taþ toplam 6500 adetdi. Olayýn tesadüfü ve geçici birþey olduðunu sanýp direk 4 inþaatçý yapýp TH yi bastým. Yaklaþýk 1000 taþ kaldý o günden sonrada oyuna devam ettim.
 Madem yöntemini biliyorsun peki neden almýyorsun diyeceksiniz gibime geliyor ben þimdiden yanýt vereyim. Bu olayý açýklarsam sizde yaparsýnýz açýklamadan anlatmamda mümkün deðil. Bu sadece tek bir seferlik bir olay. Elinizde imkanýnýz varsa bunu sadece 1 hesaba 1 defa yapabilirsiniz. Zaten ondan sonra o imkanýn gittiðini ve karþýnýza aþaðýda paylaþacaðým uyarýnýn geleceðini görürsünüz. Þans bu sefer bana vurdu diyelim ve konuyu bitireyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Konuyu açma amacým yok dediðim gibi bir çýkar peþinde deðilim. Sizi biraz meraklandýrmak istedim biraz kurcalarsanýz belki bulursunuz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýyi oyunlar

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

canfermanci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: erkin58 (27 Kasým 2014, Perþembe - 21:20)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: # OYUNDA TESADUFEN KARÞILAÞTIÐIM TAÞ BUGU #
« Yanýtla #1 : 15 Eylül 2014, Pazartesi - 20:23 »
Okunurken düþündürmeye mi çalýþýyorsun hocam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý CenqizhaN

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CenqizhaN
  • Klaným : GOPASALI
« Yanýtla #2 : 15 Eylül 2014, Pazartesi - 20:40 »
ofya keþke bende bulsam þimdi çok merak ettim abi az ipucu versene Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý canfermanci

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Zafer bizimdir!
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 15 Eylül 2014, Pazartesi - 23:36 »
Okunurken düþündürmeye mi çalýþýyorsun hocam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
biraz kelime oyunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap pek bi yöntemi yok kurcalayan herkes bulabilir taþ alma yöntemlerine yönelin fake atmaya çalýþýn sisteme vs.vs daha ne diyim

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #4 : 15 Eylül 2014, Pazartesi - 23:43 »
Hatayý oyun yöneticilerine bildirirseniz ödüllendirilebilirsiniz belki.

Yanlýþ hatýrlamýyorsam Facebook, sitesinde açýk bulana 500 ila 10 000 dolar arasýnda ödül veriyordu.

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý canfermanci

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Zafer bizimdir!
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 15 Eylül 2014, Pazartesi - 23:56 »
Hatayý oyun yöneticilerine bildirirseniz ödüllendirilebilirsiniz belki.

Yanlýþ hatýrlamýyorsam Facebook, sitesinde açýk bulana 500 ila 10 000 dolar arasýnda ödül veriyordu.
aylar önceden 3 4 ticket attým hiç cevap gelmedi bende ardýna düþmedim cevap verselerdi ne olduðunu açýklayacaktým ödülden haberim bile yoktu. Þuan google+ hesabým finansal açýdan tamamen kilitli nerede açsam hesabý bu uyarý var. Bana kalýrsa hesabýnda ömrü pek uzun deðil. Zaman gösterecek herþeyi 4 ay biþey olmadý bundan sonra olurmu olmazmi bilinmez

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #6 : 16 Eylül 2014, Salý - 00:07 »
Bence burda önemli olan, adamlar onca emek verip bu oyunu yapmýþlar. Ve bunun karþýlýgýný almak için böyle bir yöntemle para kazanýyorlar, þimdi hile yaparsak bu insanlarýn hakkýný çalmýþ oluyoruz ki bunu belirtmiþler yani hile yöntemlerinin yasak oldugunu. Gerekli cezanýn verileceðini. Bunun üzerine hile yapmak haksýzlýk olur ve tabiki kul hakký. Ki bu insanlar müslüman dahi degil ahirette Allah yardým etsin haklarýný istediklerinde, Haklarýný alanlara.

Çevrimdýþý canfermanci

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Zafer bizimdir!
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 16 Eylül 2014, Salý - 00:35 »
Bence burda önemli olan, adamlar onca emek verip bu oyunu yapmýþlar. Ve bunun karþýlýgýný almak için böyle bir yöntemle para kazanýyorlar, þimdi hile yaparsak bu insanlarýn hakkýný çalmýþ oluyoruz ki bunu belirtmiþler yani hile yöntemlerinin yasak oldugunu. Gerekli cezanýn verileceðini. Bunun üzerine hile yapmak haksýzlýk olur ve tabiki kul hakký. Ki bu insanlar müslüman dahi degil ahirette Allah yardým etsin haklarýný istediklerinde, Haklarýný alanlara.
Din, ahlak, inanç kavramlarý görecelidir. Bunlarý böyle gereksiz bi konuya indirgemek ne kadar doðrudur bilemem. Ben zaten bu parayla satýlan ürünlere karþýyým. Daha farklý þekillerde veya daha ucuz yollarla oyunculara ulaþtýrabilir. Dedigim gibi kasti uðraþým sonucu elime birþey gelmediðini belirttim zaten. Þans eseri geliþen bir olay. Belkide kader. Eðer isterseniz forum yetkililerinden biriyle iletiþime geçip açýklayabilirim. Nedeni ise halen devam edip etmediðini merak ediyorum. Tekrar imkaným olsa tekrar yapardým.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #8 : 16 Eylül 2014, Salý - 00:51 »
Bu konu dediðiniz gibi gereksizse, o zaman forumu ve üyelerimizi meþgul etmesinede gerek yok. Konu kilit.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (16 Eylül 2014, Salý - 07:55)