Gönderen Konu: GameCenter ve Satýn Alma problemi  (Okunma sayýsý 2392 defa)

Çevrimdýþý HouseMafia

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : HouseMafia
  • Klaným : Çapulistan
GameCenter ve Satýn Alma problemi
« : 16 Eylül 2014, Salý - 11:08 »
Dün gece sabaha kadar forumu gezdim araþtýrdým bulamadýðýmdan dolayý bu konuyu açtým.

iphone kullanýcýsýyým coc a baþlayalý 1 hafta oldu arkadaþým android e geçtiði için eski hesabýný benim telefonumda açtý ve sonrasýnda kendi gamecenter hesabýmý açtýðýmda onun köyü benim hesabýma entegre oldu. ne yaptýysam yapayým birtürlü yeni köy açamadým son çare cihazý sýfýrladým yeni köyümle oyuna baþladým. 1 gün sonra 1200 taþ satýn aldým fakat taþlarým hala yüklenmedi. ayarlardan gamecenter a girdiðimde arkadaþ önerileri için facebook u açmaya çalýþtým. bu seferde "Game Center sunusuyla iletiþimde sorun yaþandýðý için Arkadaþ Önerileri açýlamýyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin" die bir hata karþýma çýktý bununda çözümünü bulamadým.

Benim aklýmdaki ise aldýðým taþlar acaba o arkadaþýmýn ilk baþta açtýðý hesaba mý yüklendi. bakalým demesine raðmen þuan oynadýðým köyü kaybetme korkusuyla o hesabada bakamadým. Þuan boþuna mý oynuyorum bunuda bilmiyorum. Oyunu çok sevdim fakat hevesim kýrýlmýþ durumda.

Ýþin kötü yaný ise oyundan coc yetkililerine defalarca mail attým ve sürekli ayný cevabý aldým "isteðiniz elimize geçti þuanda destek ekibimiz tarafýndan inceleniyor".

Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkür ederim iyi forumlar..

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: GameCenter ve Satýn Alma problemi
« Yanýtla #1 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:28 »
gamecenter hesabýna kayýtlý oyun hangisi? mevcut oynadýðýn mý? arkadaþýnýn hesabý mý?

Çevrimdýþý HouseMafia

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:38 »
Bilmiyorum ios u temmuzdan beri kullanýyorum. Anlamayamadýðým için tekrar anlatayým arkadaþým kendi gc hesabýna girdi sonra ben kendiminkine girdiðimde artýk kendi hesabýmda hep onun oyunu açýlýyordu. sonra telefonu sýfýrladým gc uyarýsý geldi .. seviye olan köyünü yüklemek istiyormusun diye bende iptal dedim ve sýfýrdan oynamaya baþladým.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:41 »
o zaman arkadaþýnýn köyü kayýtlý olan sen kendi hesabýný kayýt altýna almamýþsýn, muhtemelen taþlarda onun hesapta.

Çevrimdýþý HouseMafia

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:43 »
Peki bunun çözümü yok mu ?

Ve baþkasýnýn gc hesabýnda olan bi köy benimkine nasýl baðlý olabiliyor onuda anlamýyorum ? adam bi kere hesabýna girdi telefonumdan günlerdir buna uðraþýyorum. nasýl bi güvenlik þekli anlayamadým.

Ben kendi hesabýmý baðlayamazmýyým zararýn neresinden dönersek kar. Teþekkür ederim.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2014, Salý - 11:47 Gönderen: HouseMafia »

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:46 »
çözümü supercell de onlara iyi bir açýklama yap ve özellikle baþlýðý taþ aldýðýný ve hesabýna ulaþmadýðýný belirt. Taþ cümlesini görseler yardým ederler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý HouseMafia

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #6 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:48 »
çok saðol ingilizce olarak yazýcaz mail i sanýrým.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #7 : 16 Eylül 2014, Salý - 11:50 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yok türkçe olarakta yazabilirsin.

Çevrimdýþý HouseMafia

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #8 : 16 Eylül 2014, Salý - 14:21 »

yok türkçe olarakta yazabilirsin.

Az önce baþarýlara girdim arkadaþlarýnla kapýþa bastým bnm kendi gc hesabým açýldý bu hesap bnm gc ye mi baðlý deðil mi bn mail attým yine supercell e ama bilemedim þimdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap