Dün gece sabaha kadar forumu gezdim araştırdım bulamadığımdan dolayı bu konuyu açtım.
iphone kullanıcısıyım coc a başlayalı 1 hafta oldu arkadaşım android e geçtiği için eski hesabını benim telefonumda açtı ve sonrasında kendi gamecenter hesabımı açtığımda onun köyü benim hesabıma entegre oldu. ne yaptıysam yapayım birtürlü yeni köy açamadım son çare cihazı sıfırladım yeni köyümle oyuna başladım. 1 gün sonra 1200 taş satın aldım fakat taşlarım hala yüklenmedi. ayarlardan gamecenter a girdiğimde arkadaş önerileri için facebook u açmaya çalıştım. bu seferde "Game Center sunusuyla iletişimde sorun yaşandığı için Arkadaş Önerileri açılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin" die bir hata karşıma çıktı bununda çözümünü bulamadım.
Benim aklımdaki ise aldığım taşlar acaba o arkadaşımın ilk başta açtığı hesaba mı yüklendi. bakalım demesine rağmen şuan oynadığım köyü kaybetme korkusuyla o hesabada bakamadım. Şuan boşuna mı oynuyorum bunuda bilmiyorum. Oyunu çok sevdim fakat hevesim kırılmış durumda.
İşin kötü yanı ise oyundan coc yetkililerine defalarca mail attım ve sürekli aynı cevabı aldım "isteğiniz elimize geçti şuanda destek ekibimiz tarafından inceleniyor".
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..