Dün gece sabaha kadar forumu gezdim araþtýrdým bulamadýðýmdan dolayý bu konuyu açtým.
iphone kullanýcýsýyým coc a baþlayalý 1 hafta oldu arkadaþým android e geçtiði için eski hesabýný benim telefonumda açtý ve sonrasýnda kendi gamecenter hesabýmý açtýðýmda onun köyü benim hesabýma entegre oldu. ne yaptýysam yapayým birtürlü yeni köy açamadým son çare cihazý sýfýrladým yeni köyümle oyuna baþladým. 1 gün sonra 1200 taþ satýn aldým fakat taþlarým hala yüklenmedi. ayarlardan gamecenter a girdiðimde arkadaþ önerileri için facebook u açmaya çalýþtým. bu seferde "Game Center sunusuyla iletiþimde sorun yaþandýðý için Arkadaþ Önerileri açýlamýyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin" die bir hata karþýma çýktý bununda çözümünü bulamadým.
Benim aklýmdaki ise aldýðým taþlar acaba o arkadaþýmýn ilk baþta açtýðý hesaba mý yüklendi. bakalým demesine raðmen þuan oynadýðým köyü kaybetme korkusuyla o hesabada bakamadým. Þuan boþuna mý oynuyorum bunuda bilmiyorum. Oyunu çok sevdim fakat hevesim kýrýlmýþ durumda.
Ýþin kötü yaný ise oyundan coc yetkililerine defalarca mail attým ve sürekli ayný cevabý aldým "isteðiniz elimize geçti þuanda destek ekibimiz tarafýndan inceleniyor".
Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkür ederim iyi forumlar..