Gönderen Konu: Taþlarým gitmiþ.  (Okunma sayýsý 1429 defa)

Çevrimdýþý Talha1905

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 31
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Taþlarým gitmiþ.
« : 20 Eylül 2014, Cumartesi - 00:12 »
Arkadaþlar 2.30 saat önce oyundan çýktým.Þimdi tekrar girdim ve 300 civarý taþýmýn gittiðini gördüm.GC þifremi klandan birisine verdim klan savaþý için ama savaþýr savaþmAz þifreyi deðiþtirdim ve verdiðim kiþide yaþça büyük birisi böyle biþey yapmaz.Zaten hala o klandayým.Ýnþaatlarýma baktým inþaatlarýmda bitmemiþ hepsi çalýþýyor.Ordum kralým falan hazýrdý onlar içinde taþ basýlamaz ki zaten 300 taþým gitmiþ.Ne zaman ve nereye harcandýðýný bulma þansým yok mu ? inceledim köyümü nereye gideceðini hala bulamadým.Köyüme birisi giriyor olabilir mi ?

Çevrimdýþý Talha1905

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: Taþlarým gitmiþ.
« Yanýtla #1 : 20 Eylül 2014, Cumartesi - 00:46 »
Þimdi de albüm indirilmiþ.Birisi giriyor galiba girip girilmediðini nasýl anlarým ? Yardýmýnýz gerek.

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #2 : 20 Eylül 2014, Cumartesi - 08:04 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaþlar 2.30 saat önce oyundan çýktým.Þimdi tekrar girdim ve 300 civarý taþýmýn gittiðini gördüm.GC þifremi klandan birisine verdim klan savaþý için ama savaþýr savaþmAz þifreyi deðiþtirdim ve verdiðim kiþide yaþça büyük birisi böyle biþey yapmaz.Zaten hala o klandayým.Ýnþaatlarýma baktým inþaatlarýmda bitmemiþ hepsi çalýþýyor.Ordum kralým falan hazýrdý onlar içinde taþ basýlamaz ki zaten 300 taþým gitmiþ.Ne zaman ve nereye harcandýðýný bulma þansým yok mu ? inceledim köyümü nereye gideceðini hala bulamadým.Köyüme birisi giriyor olabilir mi ?

Savaþ için büyü veya asker falan basmýþtýr, apple id bilgilerini deðiþtirmelisin (apple kimliði)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #3 : 20 Eylül 2014, Cumartesi - 08:08 »
Ganýmet durumuna baktýnmý belký taslarla ganýmet almýstýr yada asker falan býtýrmýstýr dayýmýnda dediði gibi bir an once degýstýr sýfrený ve kýmseye guvenme

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý Talha1905

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 20 Eylül 2014, Cumartesi - 18:42 »

Savaþ için büyü veya asker falan basmýþtýr, apple id bilgilerini deðiþtirmelisin (apple kimliði)
Deðiþtirdim þifremi.Asker basýlmamýþ ordum hazýrdý.Büyülerde de deðiþiklik yok.Ýnþaatta bitirilmemiþ.300 taþlýk ne olmuþ olabilir ? Saldýrý günlüðüne baktým benim saldýrým.Yani saldýrý da yapýlmamýþ.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #5 : 20 Eylül 2014, Cumartesi - 20:08 »
Gerekli bilgileri deǧiþtirin ve kimseye güvenmeyin.Taþlara gelirsek aklýma ilk gelen  supercell e ulaþýn diyeceǧimde inanmazlar heralde.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”