Gönderen Konu: nick sýfýrlama  (Okunma sayýsý 1277 defa)

Çevrimdýþý guþabe

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : adigey
  • Klaným : nart
nick sýfýrlama
« : 21 Eylül 2014, Pazar - 12:51 »
Oyunda oyun hesabý satýþý yasal bir olay fakat oyunda satýlan hesaplarýn isimleri çoðu zaman    satan kiþinin özel ismi yada ona özel isimlerdir. Fakat alýnan hesaplarýn isimlerini deðiþtirmek mümkün deðil bu çok büyük eksikliktir. Benim görüþüm nick sýfýrlama diye birþey satýlsýn dükkanda kristal ile alýnsýn isim deðiþtirilebilsin. Saygýlarýmla.

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: nick sýfýrlama
« Yanýtla #1 : 21 Eylül 2014, Pazar - 12:59 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyunda oyun hesabý satýþý yasal bir olay fakat oyunda satýlan hesaplarýn isimleri çoðu zaman    satan kiþinin özel ismi yada ona özel isimlerdir. Fakat alýnan hesaplarýn isimlerini deðiþtirmek mümkün deðil bu çok büyük eksikliktir. Benim görüþüm nick sýfýrlama diye birþey satýlsýn dükkanda kristal ile alýnsýn isim deðiþtirilebilsin. Saygýlarýmla.

Tamamdýr, hemen deðiþtirilmesini saðlýyorum!

LegenD-R 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ferhanaga (08 Ekim 2014, Çarþamba - 15:20)

Çevrimdýþý xraytech

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 140
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 25 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
    • Clan Türkiye
  • COC Nick : Gl4dri3l
  • Klaným : TURKIYE
Ynt: nick sýfýrlama
« Yanýtla #2 : 22 Eylül 2014, Pazartesi - 08:21 »
Supercell zannedip buraya þikayet dilek kutusu gibi davranan üyelerimiz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Burasý oyunun geliþtiricileri tarafýndan deðil oyunun hayranlarý tarafýndan açýlmýþ bir forumdur oyunda þu olsun bu olsun gibi isteklerinizi oyuna mail atarak bildirebilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Nick : Gl4dri3l
Clan : TURKIYE