oyunu 30-45 dakka arasý oynuyorum sonra player exe. çalýþmayý durdurdu diyip kapanýyo program
Üstat emeklerin için ve verdiðin bilgiler için çok teþekkürler. Genymotion kurdum sorunsuzca ve köyümü açtým. Yalnýz BlueStacks gitti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap o da sanýrým virtualbox dan kaynaklý. iki programý da çalýþtýramýyor muyuz?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÜstat emeklerin için ve verdiðin bilgiler için çok teþekkürler. Genymotion kurdum sorunsuzca ve köyümü açtým. Yalnýz BlueStacks gitti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap o da sanýrým virtualbox dan kaynaklý. iki programý da çalýþtýramýyor muyuz?çalýþýr, hatta ben 3 emülatör birden çalýþtýrýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
rica ederim, elimden geleni yapýyorum. ama bazý hatalar bizden programdan kaynaklanmýyor. system gereksinimleri çok önemli. java, java sdk, netframwork vs. gibi yazýlým destekleri, ekran kartý güncellemeleri, iþlemci verisyonlarýna kadar fark ediyor. ama anlatamýyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
çok kýsa yazayým, diðer virtual machine yani genymotion açýk olduðu için pc'in özellikleri yetmediði için olmuyor. zaten genymotion varken ne yapacaksýn bluestacksý. genymotion da bir VM daha yarat öyle çalýþtýr 2 köy. videolu anlatýmý var.