Gönderen Konu: Bu hataya çözüm lütfen -Sunucudan bilgi alýnýrken hata oluþtu.)[RPC:S-3]  (Okunma sayýsý 28549 defa)

Çevrimdýþý m3sutt20

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ergene
  • Klaným : yok
Hayýrlý akþamlar arkadaþlar.

Aþaðýdaki hataya bir çözüm bulamadým forumda daha önce çözümü anlatýldý mý baktým ama yok. var ise link atarmýsýnýz? bazý arkadaþlar RPC:S-3 olarak konu açmýþ ama verilen çözüm hep RPC:S-7 bize bu lazým deðil bize aþaðýdaki hata çözümi lazým. Yardýmlarýnýzý rica ederim.

Clash of clans bir hata nedeniyle indirilemedi.(Sunucudan bilgi alýnýrken hata oluþtu.)[RPC:S-3]

Not: Hatayý BlueStacks programýnda alýyorum.

« Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, Salý - 21:13 Gönderen: m3sutt20 »

m3sutt20 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: deasdwqe (06 Nisan 2015, Pazartesi - 16:16), mnmnmn (25 Kasým 2014, Salý - 14:18)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Bu konuyu forumda araþtýrdýn mý? Bu konuyla ilgili bende dahil olmak üzere bir kaç konu açýlmýþ. Bluestacks bölümünü iyi inceleyiniz.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: m3sutt20 (23 Eylül 2014, Salý - 22:33)

Çevrimdýþý m3sutt20

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ergene
  • Klaným : yok
ewet efendým ýyý arastýrdým ama malesef Clash of clans bir hata nedeniyle indirilemedi.(Sunucudan bilgi alýnýrken hata oluþtu.)[RPC:S-3] Hatasý alýyorum yardýmcý olursanýz sevýnýrým RPC S-3 bu hatayý çözume kavusturamamýslar 2-3 gunden berý ugrasýyorum kafayý yemek uzereyým bi yardýmcý olursanýz cok sevýnýrým

m3sutt20 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: akkastuncay (08 Ocak 2015, Perþembe - 11:28)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Özelden de yazmýþsýnýz link attým. Bu google play ile alakalý bir hata. Oyunla bu hatanýn ilgisi yok. Bluestacks ilede alakasý yok. Google play hesap verilerini silip tekrar yükleyin.

Çevrimdýþý yusaerdem

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
ya bnde ayný sorundan müzdaripim tam çözümü söylermisiniz?

yusaerdem 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: tansay (17 Nisan 2015, Cuma - 02:05)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: furkan034 (16 Þubat 2015, Pazartesi - 19:11), mavilim21 (09 Ocak 2015, Cuma - 00:10)

Çevrimdýþý rudebox1988

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TWF HyperioN
  • Klaným : YOk
% 100 Çözümü biliyorum ben

Beyler BlueStack ayarlarýna girin
Geliþmiþ ayarlar.
ordan google hesabýný kaldýrýn ve tekrar hesap ekleye girip ekleyin..

rudebox1988 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: trloc16 (29 Ocak 2015, Perþembe - 17:19)

Çevrimdýþý fatsalý52

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : METEHAN
  • Klaným : KLANIM YOK
kardesþim denedim ben olmuyo
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý fatsalý52

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : METEHAN
  • Klaným : KLANIM YOK
kardeþ senin verdðin link googel için bize lazým olan bluestacks Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

fatsalý52 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Kalasasaksaks (16 Þubat 2015, Pazartesi - 15:46)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
kardeþ senin verdðin link googel için bize lazým olan bluestacks Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Konun altýndaki yorumlarý okudun mu? Yok bakýp geçtin.

Çevrimdýþý efecan542

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Canberk
  • Klaným : adigebey
Arkadaþlar Yokmu Çözebilen ?

Çevrimdýþý ÖmerReis

• 1.Seviye Üye
  • *