Gönderen Konu: Saldýrý Stratejisi  (Okunma sayýsý 2791 defa)

Çevrimdýþý kodumtekx12

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : KORAYCAN
  • Klaným : Dersaadet
Saldýrý Stratejisi
« : 28 Eylül 2014, Pazar - 00:01 »
Arkadaslar 200 kapasiteli bir ordu kampim var koy binam yedinci seviye okcum goblinim balonum uc sihirbaz duvar yýkýcým devim  ve barbarim dorduncu seviye bana saldiri stratrjisi onerir misiniz ?

Çevrimdýþý guþabe

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : adigey
  • Klaným : nart
Ynt: Saldýrý Stratejisi
« Yanýtla #1 : 28 Eylül 2014, Pazar - 08:58 »
95 barbar 95 okcu 5 duvar yýkýcý yada 60 barbar 90 okcu 40 goblin 5 duvar yýkýcý ile saldýrýrsan hem düþük maliyetli olur hemde çok rahat ganimetleri alabilirsin. Bol ganimetler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý kodumtekx12

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 28 Eylül 2014, Pazar - 14:38 »
kardesim tesekkur ederim ona yakin bir düzen kullanýyorum ama tam ganimetle ulasicakken askerlerin bitiyor etkili kullanamiyorum nasil bir siralama secmeliyim

Çevrimdýþý guþabe

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : adigey
  • Klaným : nart
« Yanýtla #3 : 28 Eylül 2014, Pazar - 20:19 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
kardesim tesekkur ederim ona yakin bir düzen kullanýyorum ama tam ganimetle ulasicakken askerlerin bitiyor etkili kullanamiyorum nasil bir siralama secmeliyim
Ýlk önce barbar ardýndan duvar yýkýcý onun ardýndan okcu en son goblin bence. Barbarlar dayanýyor bayaðý onlarýn caný azalýnca ortalý can büyüsü at tamamdýr ganimet senin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Syntax

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 43
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Syntax
  • Klaným : Farabi
« Yanýtla #4 : 02 Ekim 2014, Perþembe - 17:52 »
ben 200 okcu takýlýyorum toplayýcýlarý dolu olanlarý öneririrm

Syntax 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berat52 (01 Þubat 2015, Pazar - 01:49)

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
« Yanýtla #5 : 02 Ekim 2014, Perþembe - 18:51 »
Gündüzleri askerlerinin seviyesine göre 1100-1500 kupa aralýðýnda içerde olan ganimeti rahat bir þekilde alabilirsin 16 Dev ,4 duvar yýkýcý 40 barbar,32 goblin,40 okçu her 23dk.18sn de bir saldýrý yaparsýn kýþlalara daðýlýmý eþit yap 4 dev 1 duvar yýkýcý 10 okçu,10 barbar,10 goblin gibi bilmiyorum kýþlalarýn kaçýncý seviye olduðunu örnek olarak verdim rakamlarý. (basarken asker sýralamasýna dikkat et dediðim gibi bas sebebini açýklayacaðým.) Bu sayede kýsa zamanda yüksek miktarlarda ganimet kaldýrýrsýn maliyeti toplam 46k iksir oluyor ama sadece toplayýcýlara odaklý olmayacak yani uzun süre köy aramaktansa 46k iksir kullanarak içerdeki 200k lýk iksire kolaylýkla dalabilirsin.parantez içinde bahsettiðim þuydu; Kýþlalardan asker basýmý bittiðinde saldýr demeden önce ayný basma þeklini uygula savaþtan çýktýðýnda uzun süren devlerin bitmiþ olduðunu göreceksin bu da 23dk dan daha kýsa zamanda tekrar saldýrý yapman demek. Benim kasma þeklim bu ve ganimet sýkýntýsý çekmiyorum. Bir de gece saldýrýsý olarak sadece okçu bas çünkü fazlasýyla ölü köy çýkýyor. Ek olarak çok ganimete ihtiyacýn varsa yeþil taþý  kýþlalara 10 taþ bas 21 dakkayý 4 dakkaya indirip toplam 40 taþ kullanarak sürekli bu þekilde saldýrý yapabilirsin çok iþe yarýyor dene derim. 2 saat bitmeden 4milyon iksir+altýn kasabilirsin tabi biraz da karþýna gelen köylerin ganimetine baðlý biraz þans ama þöyle bir avantajý var sürekli ganimet kaldýrdýðýný görünce yüksek miktarda aramýcaksýn 100k-150k gördünmü dalacaksýn çünkü neredeyse savaþtan çýktýðýn gibi ordu kamplarýn dolmuþ olduðunu göreceksin.
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2014, Perþembe - 19:01 Gönderen: mantalica »

mantalica 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: SaskinBakkal (13 Ocak 2015, Salý - 19:24), TReeArms (29 Ekim 2014, Çarþamba - 21:24)

Çevrimdýþý kodumtekx12

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 29 Ekim 2014, Çarþamba - 21:22 »
Gündüzleri askerlerinin seviyesine göre 1100-1500 kupa aralýðýnda içerde olan ganimeti rahat bir þekilde alabilirsin 16 Dev ,4 duvar yýkýcý 40 barbar,32 goblin,40 okçu her 23dk.18sn de bir saldýrý yaparsýn kýþlalara daðýlýmý eþit yap 4 dev 1 duvar yýkýcý 10 okçu,10 barbar,10 goblin gibi bilmiyorum kýþlalarýn kaçýncý seviye olduðunu örnek olarak verdim rakamlarý. (basarken asker sýralamasýna dikkat et dediðim gibi bas sebebini açýklayacaðým.) Bu sayede kýsa zamanda yüksek miktarlarda ganimet kaldýrýrsýn maliyeti toplam 46k iksir oluyor ama sadece toplayýcýlara odaklý olmayacak yani uzun süre köy aramaktansa 46k iksir kullanarak içerdeki 200k lýk iksire kolaylýkla dalabilirsin.parantez içinde bahsettiðim þuydu; Kýþlalardan asker basýmý bittiðinde saldýr demeden önce ayný basma þeklini uygula savaþtan çýktýðýnda uzun süren devlerin bitmiþ olduðunu göreceksin bu da 23dk dan daha kýsa zamanda tekrar saldýrý yapman demek. Benim kasma þeklim bu ve ganimet sýkýntýsý çekmiyorum. Bir de gece saldýrýsý olarak sadece okçu bas çünkü fazlasýyla ölü köy çýkýyor. Ek olarak çok ganimete ihtiyacýn varsa yeþil taþý  kýþlalara 10 taþ bas 21 dakkayý 4 dakkaya indirip toplam 40 taþ kullanarak sürekli bu þekilde saldýrý yapabilirsin çok iþe yarýyor dene derim. 2 saat bitmeden 4milyon iksir+altýn kasabilirsin tabi biraz da karþýna gelen köylerin ganimetine baðlý biraz þans ama þöyle bir avantajý var sürekli ganimet kaldýrdýðýný görünce yüksek miktarda aramýcaksýn 100k-150k gördünmü dalacaksýn çünkü neredeyse savaþtan çýktýðýn gibi ordu kamplarýn dolmuþ olduðunu göreceksin.

Çok teþekkür ederim bu kadar detaylý anlattýðýn ve konuyla ilgilendiðin için
Ýlk önce barbar ardýndan duvar yýkýcý onun ardýndan okcu en son goblin bence. Barbarlar dayanýyor bayaðý onlarýn caný azalýnca ortalý can büyüsü at tamamdýr ganimet senin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sanada Teþekkür ederim taktiði vermiþsin