Gönderen Konu: BEST OF aybar98  (Okunma sayýsý 2079 defa)

Çevrimdýþý Aybar

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 107
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : aybar 98
  • Klaným : BESYO
BEST OF aybar98
« : 30 Eylül 2014, Salý - 19:49 »
21.09.2014

Merhaba arkadaþlar öncelikle þunu belirtmeliyimki Aralýk 2012 yýlýndan beri bu oyunu oynuyorum.Ve bu oyun hakkýndaki hertürlü bilgiye sahibim.Eðer bir sorunuz veya sorununuz olursa bana ulaþabilirsiniz.Köy binamýn dýþarýda olma sebebini soracak olursanýz bu bir taktiktir.Bu takitiðin ismi ise Ganimet taktiðidir. En saðdaki aðaç ise Noel aðacý sadece Yýlbaþý zamanýnýnda geliyor 1 Ocak 2013'te baþka bir Noel aðacý daha gelmiþti o zamanlar acemilikten kesmiþtim.Yoksa hatýra için saklýyorum.
Köy binasý dýþarýda kalýyor ve düþmanlar binayý patlatýp kaçýyor bu þekilde ganimetlerinizi korumuþ oluyorsunuz.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Neyse köyümün duvarlarýný 7 yapmaya çalýþýyorum sizinde gördüðünüz gibi çok az kaldý.Duvarlar bittikten sonra okçu kulelerini 10. seviye yapmayý düþünüyorum.Okçu kulelerinden sonra toplarý 11. seviye yapmayý düþünüyorum.Bu süre zarfý içersinde taþ alýrsam X yaylarýnýn seviyesinin 3 yada 4 yapacaðým.

27.09.2014

Merhaba arkadaþlar köyüm hakkýnda ufak yenilikler oldu hemen sizinle paylaþýyorum.
Tüm duvarlarý 7 yaptým. Ayný zamanda Barbar Kral 9. seviyeye çýkýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gördüðünüz gibi sihirbazlarým 5. seviye onlarý 6. seviye yapmak için þimdiden 5.200.000 iksir biriktirdim 2.300.000 daha biriktirdiðimde sihirmazlarým maksimum seviye olacak Planlarýmýn arasýna yeni plan ekledim Barbar Kral'ý 10. seviye yaptýktan sonra Okçu Kraliçe'yi 10. Seviye yapacaðým þuan 6 ama olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýkisini eþitleyip sýrayla gitmek istiyorum bu arada bir süreliðine bütün kaynaklarý yükseltme 1 taþ kaçýrmayýn.

30.09.2014

Gördüðünüz gibi sihirbazý son seviye yapýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Darýsý baþýnýza...

09.11.2014

Öncelikle Okçu kulelerini fulledim sonunda.Oyuna yeni bir havan daha geldi biliyorsunuz onu 7. seviye yaptýktan sonra toplara baþlayacaðým daha sonrasý için ise teslalarý düþünüyorum. Barbar kralý 10. seviye yaptým þimdi ise kraliçeyi 10. seviye yapacaðým bu süre zarfý içersinde biriken iksirlerle kara iksir sondralarýný yükselteceðim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gördüðünüz gibi okçuyu son seviye yapýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Darýsý baþýnýza...

« Son Düzenleme: 09 Kasým 2014, Pazar - 14:55 Gönderen: Aybar »

Çevrimdýþý AsyaTaþ

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : -11
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
Ynt: BEST OF aybar98
« Yanýtla #1 : 01 Ekim 2014, Çarþamba - 20:36 »
Köyün iyi olabilir ancak savunmalarýn biraz düþük kalmýþ

Çevrimdýþý Aybar

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 01 Ekim 2014, Çarþamba - 21:30 »
Oyuna baþlarkan çok büyük bir yanýlþ yaptým köy binam 10. seviyedeyken olmasý gereken 6. seviyeydi ama ona rahmen zorluklara katlanarak standarta çýkmayý baþardým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 122
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 02 Ekim 2014, Perþembe - 01:29 »
köy binasýný erken yükseltmiþsin ayrýca duvarlarý th9 a göre hersey fullenince duvarlarýn hepsini 8 yapýp th 10 geçseydin iyi olurdu  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben th 10 a geçicem 2 güne th9 hersey full tüm duvarlar 8. seviye  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Aybar

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 05 Ekim 2014, Pazar - 23:27 »
Köy binamý erken bastýðýmý belirtmiþtim ama 24.000 taþ alýp köyü hýzlandýrmayý düþünüyorum.

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #5 : 06 Ekim 2014, Pazartesi - 16:39 »
Sevgili günlük diye baslasaydýn tam bir CoC günlüðü olucaktý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: muhayri mutiþ mami (06 Ekim 2014, Pazartesi - 19:45)

Çevrimdýþý Aybar

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 28 Ekim 2014, Salý - 21:39 »
Sevgili günlük diye baslasaydýn tam bir CoC günlüðü olucaktý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Aynen paylaþýmlarýmý aktif tutmak isterdim ama fazla ilgi olmayýnca bende fazla önem vermedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Aybar 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LeafLook (28 Ekim 2014, Salý - 22:38)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #7 : 28 Ekim 2014, Salý - 22:39 »

Aynen paylaþýmlarýmý aktif tutmak isterdim ama fazla ilgi olmayýnca bende fazla önem vermedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Zamanla artar sen devam et istersen

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý Aybar

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 09 Kasým 2014, Pazar - 14:54 »

Zamanla artar sen devam et istersen

doðru diyorsun güncelledim günlüðümü Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap