Forum Temizleniyor %82
ram ve ekran kartýnýz kaç gb?
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapyuklerken devamli boyle hatayla karsilasiyorum sistemin win vista yonetcii olarak baslatyorum herseyi yapiyorum bu hata cikiyor.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapyuklerken devamli boyle hatayla karsilasiyorum sistemin win vista yonetcii olarak baslatyorum herseyi yapiyorum bu hata cikiyor.en sol altta da yazýðý gibi, install progress, copying files.. yani dosyayý bilgisayarýna kopyalarken hata veriyor. ya indirdiði dosyada sorun var yada yazdýðý sektörde yani hdd nde hata var. bir kaç kere daha dene. bilgisayarýný kapat aç dene. hatta modemini resetle öyle dene. dosya indirirken de hata yapýyor olabilir.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapyuklerken devamli boyle hatayla karsilasiyorum sistemin win vista yonetcii olarak baslatyorum herseyi yapiyorum bu hata cikiyor.en sol altta da yazýðý gibi, install progress, copying files.. yani dosyayý bilgisayarýna kopyalarken hata veriyor. ya indirdiði dosyada sorun var yada yazdýðý sektörde yani hdd nde hata var. bir kaç kere daha dene. bilgisayarýný kapat aç dene. hatta modemini resetle öyle dene. dosya indirirken de hata yapýyor olabilir. direk resmi sitesinden indiriyorum bir baska pc ye kuruluyor fakat kendi pc me kurulmuyor sorun nedir iste onu cozemedim.