Gönderen Konu: iOS cihazlarýnda herkese yanlýþ öðretilen bir bilgi.  (Okunma sayýsý 1840 defa)

aDemm078

• Ziyaretçi
Uzun lafýn kýsasý iOS cihazýnda cocu silip veri tablosundan ve game Center'a girip ordan clash of clansý kaldýrmak oyun verilerini silmiyor. Bizzat kendim denedim ilk baþta yanlýþlýkla oldu sonra bilerek her 2sinide denedim yine eski köyümü tanýmladý.  Yeni bir coc hesabý açmak isteyen telefonun yedeklemesini alýp sýfýrlar.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: iOS cihazlarýnda herkese yanlýþ öðretilen bir bilgi.
« Yanýtla #1 : 03 Ekim 2014, Cuma - 15:18 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Uzun lafýn kýsasý iOS cihazýnda cocu silip veri tablosundan ve game Center'a girip ordan clash of clansý kaldýrmak oyun verilerini silmiyor. Bizzat kendim denedim ilk baþta yanlýþlýkla oldu sonra bilerek her 2sinide denedim yine eski köyümü tanýmladý.  Yeni bir coc hesabý açmak isteyen telefonun yedeklemesini alýp sýfýrlar.

yanlýþ bilgi nerede verilmiþ? biz de böyle anlatýyoruz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #2 : 03 Ekim 2014, Cuma - 16:39 »
bu oyunda ilk zamanlar duvarlar için inþaatcý istemiyordu ama sonradan istiyor oyun her güncellemede bilgiler ve uygulamalar deðiþiyor forum için bir konu 1000 kere açýldýðýndan eski bilgiler bazen sizleri yanýltabilir.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: TReeArms (07 Ekim 2014, Salý - 09:46), (03 Ekim 2014, Cuma - 17:34)

Çevrimdýþý Syntax

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 43
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Syntax
  • Klaným : Farabi
« Yanýtla #3 : 03 Ekim 2014, Cuma - 19:37 »
Aynen eskiden sýfýrlanýyordu sanýrým

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 03 Ekim 2014, Cuma - 22:46 »
Biz yeniyiz eskiyi bilmeyiz öðrendik iþte eskiden nasýl olduðunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap