Gönderen Konu: MEVCUT KÖYÜ 2. KEZ AKTARMA (2.KEZ BAÐLANTI KODU ALMA)  (Okunma sayýsý 5895 defa)

Çevrimdýþý by_arena

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
MEVCUT KÖYÜ 2. KEZ AKTARMA (2.KEZ BAÐLANTI KODU ALMA)
« : 05 Ekim 2014, Pazar - 00:03 »
Arkadaþlar merhaba. Eminim konu baþlýklarýnýn altýnda farklý konularda bu soruyu soranlar ve geçiþtirme cevaplar alanlar olmuþtur ki þuana dek araþtýrmalarýmda da hep bunu gördüm. Sorulan soruya açýk ve net bir anlatým yada çözüm yolu bulunamamýþtýr. Bu konuyu da açmamýn 1.nedeni budur. Gelelim 2. nedene; bende bu konuda maðdurum.
Þimdi durumumu aktarayým: Ben bu oyunu hem iphone'dan hem de  bluestacks dediðimiz android iþletime baðlý programdan oynuyorum. Bilgisayarýma format atana dek sýkýntým olmadý rahat rahat oyunu oynadým. Format attýktan sonra ise oyun yani bluestacks programý silindi ve geri yüklediðimde gmail kullanýcý adý ve þifremi hatýrlamadýðýmý farkettim. Þimdi sizlere sorum þu; iphonedan oyuna girdiðimde 2. kez baðlantý kodu istediðimde "zaten bir cihaza baðlý." diyor. Diðer taraftan gmaili bilmiyorum ve bana bu konuda admin arkadaþlardan yardýmcý olmalarýný istiyorum. Cevaplar için þimdiden teþekkürler. Herkese iyi oyunlar iyi forumlar.

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: MEVCUT KÖYÜ 2. KEZ AKTARMA (2.KEZ BAÐLANTI KODU ALMA)
« Yanýtla #1 : 05 Ekim 2014, Pazar - 08:02 »
Bu konu seninde dediðin gibi bir çok yerde var ama buna cevap genelde ayný,
Kodu bir kez kullanabiliyorsun
Þifreyi hatýrlamýyorsan yapacak bir þey yok
Supercell yardým desteðe mail at

Bu üç cevaptan baþka bir þey benimde aklýma gelmiyor, baþka bir sorunuz yoksa konuyu kilitleyin lütfen

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap