Seviyene gore gayet guzel,savunmalarini gelistirirsen iyi olur.
bana kalýrsa kolay bi köy biraz duvar yýkýcý 10 kadar devlede iþin biter benim þehre bak benimkide ganimet amaçlý köy süzenleri bölümünde ismi '1 saatimi verdim inþallah deðmiþtir' aynýsýný yapabilirsin 3 pekkayla bile %100 yapamadýlar benimkiden yapacaksan +rep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
12 duvar kýrýcý içeri giremedi saldýrý yedim demin. duvar kýrýcý yönünden sýkýntý yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dýþarý doðru çýkýntýlar olduðu için kolay kolay içeri yetiþmiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap12 duvar kýrýcý içeri giremedi saldýrý yedim demin. duvar kýrýcý yönünden sýkýntý yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dýþarý doðru çýkýntýlar olduðu için kolay kolay içeri yetiþmiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Duvar kýrýcýlarý kaçýncý seviyeydi ?