Gönderen Konu: yeni baþlayanlar okusun  (Okunma sayýsý 4367 defa)

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
yeni baþlayanlar okusun
« : 12 Ekim 2014, Pazar - 09:33 »
Forumda dolaþtým gezdim altýný üstünü ettim baktým bir konu var bunla ilgili ama kapsamlý deðil o yüzden yeni baþlayanlar için bu konuyu yazma gereði duydum .

Klan kalesini nasýl kurarým ?
Klan kalesi köyünüzde biraz alttadýr (yeni baþladýysanýz) klan kalesini kurmak için klan kalesinin üstüne týklýyoruz altta bir simge çýkýyor orda diyor ki 40.000 altýn ver bende sana klan kalesini kurayým  40.000 altýn topladýnýz yine klan kalesine basýyorsunuz "40.000 klan kalesi " yazan yere týklýyoruz ve klan kalesini alýyoruz
Klan kalesini neden aldým derseniz  klanda ki arkadaþlarýnýz ile alýþ veriþ (baðýþ) yaparsýnýz klan savaþýnda bonus ganimet kazanýrsýnýz vb.

Ýnþaatçý nasýl alýrým ?
zaten 2 tane inþaatçýyý tanýtým aþamasýnda alýyorsunuz 3. inþaatçýyý herkes gibi (bende dahil) 1250 kupa görevini yaparak alabilirsiniz 4. inþaatçýyý usta lig görevinde alabilirsiniz 5. inþaatçýyý ise þampiyon lig görevinden alabilirsiniz sadece bunlardan mý inþaatçý alýr derseniz hayýr sadece bu deðil ikinci yolu çalý çýrpýdan ve bütün görevlerden yeþil taþ kazanýp inþaatçý alabilirsiniz

3. inþaatçý = 500 gem
4. inþaatçý = 1.000 gem
5. inþaatçý = 2.000 gem

Köy binasý nedir ?
köy binasý ilk baþladýðýnýzda ortadaki ev gibi þeydir ne iþe yarar bu köy binasý ? Derseniz köy binasý köyünüzün kalbidir ve biri size saldýrýnca eðer köy binasýný alýrsa savaþý kaybetmiþ oluyorsunuz .

Köyüm yýkýldý ama neden geri geldi?
ilk tanýtýmda da dediði gibi oyun köyünü ley hatlarýnýn üzerine inþaat  etmiþtir  , o yüzden saldýrý gelsede siz online olunca kendi kendine onarýlýr .

Birde klan kalesini geliþip öyle kurun (leaflook'un önerisi) Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
(güncellendi)

Kupa nasýl kazanýrým ?
Kupa kazanmak için sol alt köþedeki saldýr butonuna basýp ordan çoklu oyuncu savaþýna  basýyoruz ve ordan savaþmak için size ofline bir oyuncu bakýyorve sizde onlara karþý savaþ açýyorsunuz

Klan savaþýna nasýl katýlýrým ?
Klan savaþýna katýlmak için  bir klana katýlmanýz lazým ondan sonra lider veya yardýmcý liderlerden klan savaþý baþlatmasýný isteyin baþlatýnca sizin ilk 10,15,20,30,40,45'in içine girmeniz lazým bunlara uyarsanýz klan savaþýna katýlýrsýnýz.

Klan savaþýna katýlamadým neden ?
Klan savaþýna katýlamamanýzýn sebebi ya bir yerden klan savaþýný yapmadan yada bitirmeden çýkmýþsýnýzdýr ya da ilk 10,15,20,30,40,45'in içine girememenizdir

Klan kalemin ganimeti ful idi þimdi eksilmiþ neden ?
Ganimetinin eksilmesinin nedeni birisi size savaþ açmýþ ve biraz klan kalenizden ganimet toplamýþtýr.

Beðendiyseniz beðen +rep ricam olur...

« Son Düzenleme: 15 Ekim 2014, Çarþamba - 09:26 Gönderen: muhayri mutiþ mami »

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

muhayri mutiþ mami 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: uzaya (15 Ekim 2014, Çarþamba - 00:00), LeafLook (12 Ekim 2014, Pazar - 12:30), (12 Ekim 2014, Pazar - 11:09)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
Ynt: yeni baþlayanlar okusun
« Yanýtla #1 : 12 Ekim 2014, Pazar - 12:30 »
Çok güzel paylaþým eklemek istediðim birþey var klan kalenizi hemen kurmayýn biraz geliþin öyle kurun.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: kadir.erdoðan (01 Kasým 2014, Cumartesi - 21:38), muhayri mutiþ mami (17 Ekim 2014, Cuma - 11:22), (12 Ekim 2014, Pazar - 16:14)

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bulent
« Yanýtla #2 : 12 Ekim 2014, Pazar - 14:00 »
Benimde kendim yaptýðým ve eklemek istediðim bir þey var. 3. iþçiyi 5$ gibi bir para verip gem satýn alarak alýnabilir. Hem çok pahalý deðil hemde hýzlý geliþim açýsýndan çok yararlý. 4. iþçiyi ise 1250 kupa görevini yapýp ve etraftaki çalý çýrpýyý toplayýp alabilirsiniz. Bu sayede çok hýzlý bir geliþim süreciniz olur.

Alýnmayacak Köy Yoktur. Göz korkutacak köy vardýr.

billycim 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ekinoks (19 Kasým 2014, Çarþamba - 00:17)

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 12 Ekim 2014, Pazar - 17:49 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Benimde kendim yaptýðým ve eklemek istediðim bir þey var. 3. iþçiyi 5$ gibi bir para verip gem satýn alarak alýnabilir. Hem çok pahalý deðil hemde hýzlý geliþim açýsýndan çok yararlý. 4. iþçiyi ise 1250 kupa görevini yapýp ve etraftaki çalý çýrpýyý toplayýp alabilirsiniz. Bu sayede çok hýzlý bir geliþim süreciniz olur.
tamam güzelde fakirler napýcak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #4 : 12 Ekim 2014, Pazar - 18:26 »
5$ azmý ya  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 13 Ekim 2014, Pazartesi - 07:20 »
tamam güzelde fakirler napýcak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu oyunu oynamak için iyi bir telefonu veya tableti olan ve buna her ay internet paketi alan birinin vardýr elbet bi 5$ parasý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

billycim 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (14 Ekim 2014, Salý - 22:23)

Çevrimdýþý Muzo76

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Ülkücü Hareket Engellenemez
  • 20 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Turka
  • Klaným : TURKISH EMPIRES
« Yanýtla #6 : 13 Ekim 2014, Pazartesi - 08:45 »
Konu için teþekkürler, 10₺ az yav gelin ben vereyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

GameCenter: Turka.

Klan Konumuz: Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 13 Ekim 2014, Pazartesi - 09:42 »
Konu için teþekkürler, 10₺ az yav gelin ben vereyim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
rica ederim görevimiz

Çevrimdýþý billycim

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 26 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 13 Ekim 2014, Pazartesi - 10:19 »

Adres alayým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ahriman

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Muhammed
« Yanýtla #9 : 14 Ekim 2014, Salý - 05:28 »
Yeni baþlayan oyuncular için yararlý olacaðýný düþünüyorum.Teþekkürler.

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 14 Ekim 2014, Salý - 21:42 »
Yeni baþlayan oyuncular için yararlý olacaðýný düþünüyorum.Teþekkürler.
rica ederim görevimiz

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #11 : 14 Ekim 2014, Salý - 22:25 »
Arkadaþlar, karþýlýklý teþekkür yerine lütfen "Beðen" butonunu kullanýn

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: LeafLook (15 Ekim 2014, Çarþamba - 13:20), muhayri mutiþ mami (15 Ekim 2014, Çarþamba - 08:51)