Her iki köy düzenide güzel ve gayet baþarýlý.Ganýmet istiyorsan paylaþtýgýn düzeni kupa istiyosan muhayri mütiþ maminin paylaþtýðýný kullan
saolun 1 incidekini yaptým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Valla ben 1. yi yaptým. Çok saldýrý almýyorum fakat ganimet birikip harcayamayýnca yüksek seviyeli bir ordu rahatlýkla alabiliyor. Bir arkadaþýn imzasýnda görmüþtüm alýnmayacak köy yoktur diye. Çok haklý bir sözmüþ gerçekten. Alýnmayacak köy yoktur göz korkutacak köy vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapValla ben 1. yi yaptým. Çok saldýrý almýyorum fakat ganimet birikip harcayamayýnca yüksek seviyeli bir ordu rahatlýkla alabiliyor. Bir arkadaþýn imzasýnda görmüþtüm alýnmayacak köy yoktur diye. Çok haklý bir sözmüþ gerçekten. Alýnmayacak köy yoktur göz korkutacak köy vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapGöz korkutacak duvar vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap