Gönderen Konu: gmail  (Okunma sayýsý 1941 defa)

Çevrimdýþý dayala

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
gmail
« : 13 Ekim 2014, Pazartesi - 20:43 »
Gamesenter dan yani apple ios tan üyeliðin var ve köyüne girebiliyorum bluestacks kullanayim dedim gmail hesabýný sallama kurdum sonra pc çöktü bluestacksi yeniden kurdum gmail hesabýný sallama yaptýðýmdan androidten oyunu acamiyorum supercell e mail atmak istiyorum türkçe mail atilabiliyormuyuz ve nereye atiyoruz  veyahut gmail hesabýmý nasýl ogrenebilirim þimdiden tskler

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
Ynt: gmail
« Yanýtla #1 : 13 Ekim 2014, Pazartesi - 20:52 »
Gmail hesabýnýn mail adresini biliyorsan eðer Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dan þifre unuttum diyerek mail þifreni alabilirsin gizli sorunu da bilmen gerek ya da 2. hesap tanýttýysan tanýttýðýn maile sýfýrlama adresi yollayabilirsin. Coc da türkçe yardým desteði vardýr sorununu türkçe olarak düzgün bir þekilde yazarsan yardýmcý olacaklardýr. Oyuna girip ayarlar  bölümünde sol altta yardým ve destek butonuna týkla sorun bildir den hangi konuda yardým almak istiyorsan o katagoriyi seç ve sorununu türkçe olarak bildir.

Çevrimdýþý dayala

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Ynt: gmail
« Yanýtla #2 : 25 Ekim 2014, Cumartesi - 00:43 »
tþkler mantalica söylediðinizi yaptýkk bu seferde köyün bizim olup olmadýðýný ispatlamak için elmas satýn alma dekontunu istiyorlar ituneste ne yaptýysak alýþveriþ detaylarýný bulamadýk bakalým tekrar köy bilgilerini yolladýk cevap bekliyoruz

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout