Evet saldiri gucu kesinlikle zayifladi. Son guncelleme ile birlikte oyun artik cidden oynanmaz hale geldi. Ya paranizla oynayin ya da oynamayin diyorlar resmen. Bir ekran goruntusu aldim. Saldiri aldigin kisinin koyu. Resme bakinca ne anlatmak istedigimi cok iyi anlayacaksiniz.
Ben ciddi sekilde oynamayi biraktim artik oyunu. Cunku bu saatten sonra tas almadan oyuncular oyunu kendi istedikleri dogrultuda degil, aksine oyun insanlari yonlendirmeye basladi. Ya para ya hic.
Bundan sonraki en ufak bina guncellemem 3 gun ve yaklasik en az 1000000 altin tutuyor. Tas almadan savunma mi yapayim, asker mi basayim, bina mi yukselteyim? Hadi hepsinden az az yada sirayla yaptik, her saldirida kupa kaybi var. Bir onceki surumde saldiri aldigimizda en azindan arti kupa alabiliyorduk. Ama artik ne saldirida ne de savunmada kupa almak zor.
Kalkanda bekleyip nasil gelisme yasanacak? Iyice sacmaladi oyun. Baya da uzun yazmisin ya ama o kadar emek veriyoruz zaman harciyoruz, parayi basan bir gunde aslan kesiliyor.
Uzun lafin kisasi bu bir oyun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap