Gönderen Konu: Ýskelet tuzaðýný ilk defa kullandým yorumlarýnýzý bekliyorum  (Okunma sayýsý 1568 defa)

Çevrimdýþý dursun

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 163
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 34 Mesajý Toplam
    40 Kere Beðenildi
  • COC Nick : wolfy
  • Klaným : kabile savaþlarý
Arkadaþlar bugün uzun süre oyuna giremedim güncelleme sebebiyle, güncellemenin ardýndan yeni çýkan iskelet tuzaðýný ilk defa kullandým, rakip ilk önce iskelet tuzaðýný görünce epey bir þaþýrdý ama sonra üstesinden geldi ayrýca diðer güncellemelerden de kýsaca bahsettim, sizin de deðerli yorumlarýnýzý bekliyorum, herkese saygýlar, þimdiden yorumlarýnýz için teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

dursun 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: NewBattLe (26 Ekim 2014, Pazar - 19:54)

Çevrimdýþý uedemir

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : #Stark JonSnow
  • Klaným : The Starks
Ynt: Ýskelet tuzaðýný ilk defa kullandým yorumlarýnýzý bekliyorum
« Yanýtla #1 : 22 Ekim 2014, Çarþamba - 20:39 »
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap güzel ve eðlenceli bir video. Tuzaðý gördükten sonra kararsýzlýðý baya bir güldürdü. Teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tuzaklarý th8 ve üzeri köylerin almasý da beni çok üzdü th7 olsaydý bari Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

uedemir 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: dursun (24 Ekim 2014, Cuma - 18:24)

Çevrimdýþý dursun

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 163
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 34 Mesajý Toplam
    40 Kere Beðenildi
  • COC Nick : wolfy
  • Klaným : kabile savaþlarý
Ynt: Ýskelet tuzaðýný ilk defa kullandým yorumlarýnýzý bekliyorum
« Yanýtla #2 : 18 Kasým 2014, Salý - 19:04 »
Teþekkürler beðendiðin için, aynen dediðin gibi ana bina 7 için de tuzak olsaydý iyi olurdu