O hava savunmalarýný geliþtirmedikçe köyü yerin 10 kat dibine koysan yine de ejderle veya balonla 3 alýnýr. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yerin altýna sokmaya gerek yok üstündede dursa birþey olmaz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ya 2 izbe kýþlanýn ordan saldýrmayý akýl edememiþler ya da tesadüfen paylaþtýðýn savaþ sonuçlarý hep baþka yerlerden. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Bu köye havadan saldýrýlacaksa alttan saldýrmak yanlýþ yandan ise saçma. muhakkak ki dediðim yerden de saldýrý yiyip baþarýyla çýkmýþlýðýn vardýr. Zaten herkes her askerle ayný baþarýyý saðlayacak diye bir durum yok. Ama benim oyun mantýðýma göre o hava savunmalarý o haldeyken senden ejderle, balon ve dalkavukla yada ejder ve balonla 3 almak olasýdýr. Tabi herþey o büyülerü 1 sn erken yada geç çakmakla alakalý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Ýstersen senin bile aklýna yatacak saldýrý planýmý da yazabilirim. Þöyle ki; 2 izbe kýþlanýn saðýna ve soluna birer tane kahramaný býrak onlar aþaðý doðru traþlama yapsýnlar. Hemen sonra tüm eþderlerini 2 izbe kýþlanýn ordan býrak. Hava savunmasý menziline girer girmez hava savunmalarýnýn yan tarafýndan 8 er tane balonu býrak. Muhtemelen ejderler köyün merkezine doðru bir arada hareket edecekler. 2 yýldýzý tahminen ilk 30-40 snde alýrsýn 3 almakda büyü zamanlamasý ile alakalý. Klan kalesini de savaþýn gidiþatýna göre destek amaçlý bir yerlerden býrakýrsýn iþte.Ayrýca yanlýþ anlaþýldýysam özür dilerim ben köy düzenin kötü demedim sadece hava savunmalarýný geliþtirmen gerektiðini söyledim.
Köyü eleþtireceksem de belki faydasý olur diye þunu söyleyeyim 4 hava sunmasý da köy binasýnýn 4 tarafýný kapsamalý. Yukardan saldýran ayrýk 2 hava savunmasýný indirdikten sonra 2 yýldýz garanti zaten. Bide dýþardaki birimlerin çoðu menzil dýþýnda.