Gönderen Konu: TH8 iksir iksir , altýn , iksir ve kupa kasanlar için kendim tasarladým.  (Okunma sayýsý 3040 defa)

Çevrimdýþý volkonbat123

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ETERNAL-CMF
  • Klaným : KARA-HAN-
Merhaba arkadaslar 3 gündür kullanýyorum ve iyi bi savunma yaptýmý düþünüyorum 3 günde yaklaþýk 15 kiþi saldýrmýþtýr en fazla %41 yapan var ve saldýranlarýn askerlerý en az 5 sevýye.
NÝCK: ETERNAL  yada CMF1,2,3,4,5,6, diye devam eder Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
KLAN: KARA-HAN- Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 09 Kasým 2014, Pazar - 15:54 Gönderen: volkonbat123 »

volkonbat123 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: delmandede (24 Kasým 2014, Pazartesi - 22:11), bahadirpinar (30 Ekim 2014, Perþembe - 20:06), TReeArms (29 Ekim 2014, Çarþamba - 20:33)

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
Forum kurallarý gereði konu baþlýðýnýzý küçük harf olacak þekilde düzenleyiniz aksi taktirde konunuz kapatýlacaktýr.

mantalica 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: volkonbat123 (09 Kasým 2014, Pazar - 15:49)

Çevrimdýþý volkonbat123

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
teþekkürler uyarý icin kusura bakmayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ClashOfEmrex

• 53.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 249
  • Durumum:
  • Clash of Clans - Leviathan
  • 48 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Leviathan
  • Klaným : Venom
Saðlam olmuþ ama depolar biraz dýþarýda. Ganimet alabiliyorlar mý?

CoC hakkýnda bütün sorularýnýzý sorabilirsiniz. Elimden geldiði kadar yardýmcý olmaya çalýþýrým. Yeni gelen iletilere bakmadýðým için bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Leviathan

Çevrimdýþý volkonbat123

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
Ynt: TH8 iksir iksir , altýn , iksir ve kupa kasanlar için kendim tasarladým.
« Yanýtla #4 : 22 Kasým 2014, Cumartesi - 20:46 »
Resimlerde gözüktüðü gibi kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama daha iyi bi savunma yapýlabilir onu yapýp atacam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap