Gönderen Konu: BlueStacks'ýn dosyasýný sildim {Yardým}  (Okunma sayýsý 6537 defa)

Çevrimdýþý LoaderSensei

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : LoaderSensei
  • Klaným : Loader's Group
BlueStacks'ýn dosyasýný sildim {Yardým}
« : 29 Ekim 2014, Çarþamba - 19:45 »
Arkadaþlar bir süre önce programý silip yükledim ama çalýþmadý , dosyasýný sildim tekrar yüklemeye çalýþtýðýmda hata verdi þimdi soru þu , bu sorunu nasýl çözebilirim ?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kalelihan

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 172
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    30 Kere Beðenildi
    • Bazdboy Klaný
  • COC Nick : Savaþ Kalelihan
  • Klaným : Badboyz|#URVUPVY
Ynt: BlueStacks'ýn dosyasýný sildim {Yardým}
« Yanýtla #1 : 29 Ekim 2014, Çarþamba - 20:20 »
þu üstünde windows2un simgesi+r  ye basýp çýkan yere regedit yaz ve entere týkla.Karþýna çýkan þey kayýt defteri düzenleyicisi burdan çok þey yapabilirsin  ;Dama bizim konumuz bluestacks.Muhtemelen bluestacksý kaldýrýnca bilgisayarýnda hala  ondan kalan hizmetler çalýiþýyor.Bu hizmetleri silmek için HKEY_LOCAL_MACHINE ye týkla sonra ordan SOFTWARE ye týkla yine karþýna cýkan yerde Bluestacks ý bul ve ona çift týkla.Ordaki herþeyi sil ve bilgisayarý yeniden baþlat.Bluestacksý kurmayý þimdi dene Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bende olmuþtu ama ilk açýlýþ uzun sürmüþtü eðer olmazsa en temizi bilgisayara format atmak

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kalelihan 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Unica (18 Mart 2016, Cuma - 19:38)

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
« Yanýtla #2 : 31 Ekim 2014, Cuma - 04:17 »
pc den tamamen kaldýr prgram ekle kaldýr/C:Programfiles Bluestacks/Bluestacks setup>baþlat çalýþtýr %temp% içindeki herþeyi sil silemediðin 1-2 tane birþey olacak mühim deðil>CCleaner indir kayýt defteri düzeltme týkla ve tüm sorunu çöz de pc yi baþtan baþlat google dan bluestacks 0.9.3.4070 offline installer indir ve kur sorunun hallolmuþ olacaktýr.

mantalica 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Unica (18 Mart 2016, Cuma - 19:38), grebel (14 Haziran 2015, Pazar - 15:38)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 05 Kasým 2014, Çarþamba - 10:19 »
konu sabit..

Çevrimdýþý grebel

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : grebel
« Yanýtla #4 : 14 Haziran 2015, Pazar - 15:38 »
ne denediysem olmadý bluestacks ý silip tekrar yükleyemedim iki bilgisayarada. bi kere sildiðimde büyüsü bozuluyor birdaha kavuþamýyorum. Sürekli uyarý verýyor eský versýyonu yuklu onusilin diye ne yapayým býlmýyorum

Çevrimdýþý GokuReis

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Durumum:
  • gökuG4L
    • Blog :)
  • COC Nick : #2LU222GG8
  • Klaným : GÖKTÜRKLER
« Yanýtla #5 : 02 Ocak 2016, Cumartesi - 23:15 »
Olmuyor format atmadan tekrar yüklenmiyor kardeþim.Bende aynýsýný yaþadým.Andy çok kasýyor diye Droid4X diye bi program kullanýyorum onu dene

#2LU222GG8