Gönderen Konu: Kupa - Seviye Düzensizliði  (Okunma sayýsý 1780 defa)

Çevrimdýþý EddyKajmeran

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Berk
Kupa - Seviye Düzensizliði
« : 31 Ekim 2014, Cuma - 21:51 »
Merhabalar,

TH3 ve TP16.
Kupam 920.

Ancak eþleþme bul dediðim zaman sürekli yüksek seviye adamlar geliyor hepsinde sihirbaz kulesi, 2 havan, vesaire oluyor. Ve iþin garibi kupa ödülü 15 ama kaybedersem -25 -35 arasý deðiþiyor ve hiç bir þekilde 950'nin üstüne kupa olarak çýkamýyorum. Bu adaletsizlik nedendir ? Nasýl çözebilirim ?

Kendi köyüm:
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Eþleþtiðim köyler:

Bu ikisi sadece örnektir sürekli böyle geliyor en kötü benimle bir seviyede bir köy geldiði zaman verdiði kupa 7 8 kupa kasamýyorum hiç bir türlü ne yapmalýyým ?

« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, Cuma - 22:24 Gönderen: EddyKajmeran »

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Kupa - Seviye Düzensizliði
« Yanýtla #1 : 31 Ekim 2014, Cuma - 23:12 »
- TH3 olup 920 kupaya çýkarsan tabiki senden iyi köylerle karþýlaþýrsýn. Bunda bir adaletsizlik yok.

- Kupa ödülü içinde kazanabileceðinden daha çok kupa kaybetme riskin olay köyler senin kupandan düþük seviyede eþleþtiðin köylerdir. (Ör: 1000 kupan olup aramalarda 800 kupalý birine denk gelirsen bu durum oluþur.)

-TH3 köyün var, anladýðým kadarýyla 1250 ye çýkýp taþ ödülünü almak istiyorsun. Bunu normal orduyla köylere girip alman zor çünkü baþtada belirttiðim gibi kupan yükseldikçe senden iyi rakipler gelecektir. Sadece okçu basarak köy binasýný dýþarýya alanlarýn binalarýný yýkarak kupa kazanabilirsin.

Özetlersek, adaletsizlik yok. Çözümün dediklerim..

Ýyi oyunlar

Çevrimdýþý EddyKajmeran

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Berk
« Yanýtla #2 : 31 Ekim 2014, Cuma - 23:22 »
- TH3 olup 920 kupaya çýkarsan tabiki senden iyi köylerle karþýlaþýrsýn. Bunda bir adaletsizlik yok.

- Kupa ödülü içinde kazanabileceðinden daha çok kupa kaybetme riskin olay köyler senin kupandan düþük seviyede eþleþtiðin köylerdir. (Ör: 1000 kupan olup aramalarda 800 kupalý birine denk gelirsen bu durum oluþur.)

-TH3 köyün var, anladýðým kadarýyla 1250 ye çýkýp taþ ödülünü almak istiyorsun. Bunu normal orduyla köylere girip alman zor çünkü baþtada belirttiðim gibi kupan yükseldikçe senden iyi rakipler gelecektir. Sadece okçu basarak köy binasýný dýþarýya alanlarýn binalarýný yýkarak kupa kazanabilirsin.

Ýyi oyunlar

Cevap için öncelikle çok teþekkür ederim.
Ancak ben 3. seviyede bu kupaya geldiysem adamlar o seviyede nasýl benimle bir kupada oluyorlar bilerek o kupaya düþüyorlarsa oyun bunu neden engellemiyor ? dediðin gibi tek tek dolaþýp köy binasý arayacaðým herhalde alternatif bir çözüm yok çünkü 4 saatler 980 oluyorum 850e düþüyorum daha 1000i göremedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #3 : 01 Kasým 2014, Cumartesi - 01:18 »

Ýyi oyunlar

Cevap için öncelikle çok teþekkür ederim.
Ancak ben 3. seviyede bu kupaya geldiysem adamlar o seviyede nasýl benimle bir kupada oluyorlar bilerek o kupaya düþüyorlarsa oyun bunu neden engellemiyor ? dediðin gibi tek tek dolaþýp köy binasý arayacaðým herhalde alternatif bir çözüm yok çünkü 4 saatler 980 oluyorum 850e düþüyorum daha 1000i göremedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Onlar düþük deðil sen yükseksin, kupa yükselmek mesele deðil. Önemli olan o kupada kalabilmek.