Gönderen Konu: (YENÝ BAÞLADIM) Savaþ'ta Hedef Nasýl Seçerim ?  (Okunma sayýsý 1196 defa)

Çevrimdýþý mahir01

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Mahir
(YENÝ BAÞLADIM) Savaþ'ta Hedef Nasýl Seçerim ?
« : 02 Kasým 2014, Pazar - 14:56 »
Merhaba Arkadaþlar,

Oyuna yeni baþladým aslýnda 5 gün oldu , 8 level'im birileriyle savaþtýðýmda ilk top'larý öldürmek istiyorum çünkü toplar ölünce otomatikman herþeyi zamanla alýyoruz ama ilk toplar gitmesse biz yarýya gelene kadar tüm askerlerim ölmüþ oluyor , yani benim size anlatmak istediðim askerleri koyarken hedef nasýl seçerim mesela top a ateþ etmesi için goblin býrakýcam nasýl topa gitmesini saðlayabilirim?

Çevrimdýþý Eleena

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cemil
  • Klaným : YILDIRIM
Ynt: (YENÝ BAÞLADIM) Savaþ'ta Hedef Nasýl Seçerim ?
« Yanýtla #1 : 02 Kasým 2014, Pazar - 15:32 »
Askerleri yönlendirme yok oyunda askerlerin öncelikleri var mesala devler ilk baþ savunmalarý yokeder onlar bitmeden diðer yerlere saldýrmaz goblinler önce ganimetlere yönelir barbarlar önüne çýkana saldýrýr forumda biraz araþtýrma yaparsan diðer askerleride öðrenebilirsin.

Eleena 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: TReeArms (02 Kasým 2014, Pazar - 17:52), mahir01 (02 Kasým 2014, Pazar - 15:46)

Çevrimdýþý ClashOfEmrex

• 53.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 249
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans - Leviathan
  • 48 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Leviathan
  • Klaným : Venom
Ynt: (YENÝ BAÞLADIM) Savaþ'ta Hedef Nasýl Seçerim ?
« Yanýtla #2 : 02 Kasým 2014, Pazar - 17:22 »
Goblinlerin hedefi ganimet. Toplarý yok etmek istiyorsan devleri kullanabilirsin. Savunmayý yýkarlar.

CoC hakkýnda bütün sorularýnýzý sorabilirsiniz. Elimden geldiði kadar yardýmcý olmaya çalýþýrým. Yeni gelen iletilere bakmadýðým için bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Leviathan