Açýkçasý özendim.Harikasýnýýz helal olsun...
Çok iyi. 101 savaþ kazanmýþsýnýz. Tebrik ederim, bu büyük bir baþarý.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAçýkçasý özendim.Harikasýnýýz helal olsun...Çok teþekkür ederim. Türk klanlarýndan klan savaþý kasan klanlar olarak sayýmýz oldukça az elimizden geldiðince ülkeyi temsil ediyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAçýkçasý özendim.Harikasýnýýz helal olsun...Çok teþekkür ederim. Türk klanlarýndan klan savaþý kasan klanlar olarak sayýmýz oldukça az elimizden geldiðince ülkeyi temsil ediyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÜlkeyi deðil dünyayý temsil ediyorsunuz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBence biraz klan olarak savaþa ara verip klan kupasýný çýkartýn.Tüm dünya sizi tanýmalý!!!
Hersey guzel hoþ daTürkiye temsilcisi diyorsunuz Clan adi TC '' WARÝORS"" WARÝORS ne yani oda Türkçe olsa iyi olurdu yani ''TC SAVAÞÇILARI'' gibi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap