Gönderen Konu: GANÝMET ARTIK ÇOCUK OYUNCAÐI  (Okunma sayýsý 1905 defa)

Çevrimdýþý furkan49

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    104 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Furkan
  • Klaným : OSMANLI
GANÝMET ARTIK ÇOCUK OYUNCAÐI
« : 18 Kasým 2014, Salý - 03:57 »
S.a arkadaþlar daha önce Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap konumuzda beraber olmuþtuk þimdide kupa kasma ve ganimetin en basit yolu özellikle +100 leveller için iyidir.
Þimdi arkadaþlar liglere göre aldýðýmýz bonuslar artýþ gösterdi usta ligde 100.000 ganimet bonusu alabiliyoruz ve bizim için çok iyi oldu arkadaþlar kupa kasmak bazý arkadaþlar için sýkýntý oluyor ve bunun bilinmeyen dikkat çeken bir yönünü keþfettim baþta köy düzeninizin iyi olmasý lazým ve ve köyünüzün dýþýnda 5-6 tane depo býrakýyorsunuz tabi ganimetinizin fazla olmamasý þartýyla 3 altýn 3 iksir ve 1 kara iksir deposu köyünüzün dýþýna býrakýn size saldýrmak isteyenler oraya bir kaç okcu býrakýcak ve az bi ganimet verip en az 20 kupa almýþ olacaksýnýz böyle ben 2 günde usta lige çýktým fazla aktif olamadýgým için çünkü bazýlarý yýldýz içinde içeri dalýyor aktif olamadýgým için kalkaný açamýyorum usta lige cýktýnýz her savaþýnýzda full okcu yapýyorsunuz köy binasý dýþarda veya daðýnýk % 50 sini alabileceðiniz bir köy sizin için yeterli olacaktýr ve direk 100.000 lik bonuslarýnýz hazýr lig yükseldikçe bonuslar artacak ve arama yaparken madenleri dolu köyler gelincede tadýndan yenmiyor iyi ganimetler iyi forumlar iþinizi gördüyse bir beðeni kafi þimdiden teþekkürler

« Son Düzenleme: 19 Kasým 2014, Çarþamba - 17:09 Gönderen: furkan49 »

KLAN ARAYAN ARKADAÞLAR VIP KLANLAR BÖLÜMÜNDEN KLANIMIZA BAKABÝLÝRLER
Osmanlý

Benim gülüþlerim sizin çýðlýklarýnýzdan daha kudretlidir.

furkan49 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: xraytech (22 Aralýk 2014, Pazartesi - 22:39), Killer1453 (15 Aralýk 2014, Pazartesi - 20:02), ISaSuKeII (22 Kasým 2014, Cumartesi - 22:33), hassanl (21 Kasým 2014, Cuma - 17:25)