Gönderen Konu: kayýp köy :/  (Okunma sayýsý 1636 defa)

Çevrimdýþý Useless

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Useless
  • Klaným : BARBAROS
kayýp köy :/
« : 20 Kasým 2014, Perþembe - 10:19 »
Herkese merhaba , oyun nickim Useless 13 aylik bir oyuncuyum , telefona bazi sorunlardan dolayi format attim ve google + a kayit etmeme hatamdan dolayi 119 seviye 1.2milyar altinyagmalanmis köyümü kaybettim:/ benden istedikleri butun bilgileri vermeme raðmen ( 2 alisveris makbuz kopyasi , kendim cektigim gelisim fotoraflarim vs) 3 gündür herhangi bir dönüþ olmadi. Köyümün kurtarabilme sansim nedir , daha once boyle bir olay yasayan oldu mu?

Useless 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: corsa34 (27 Kasým 2014, Perþembe - 01:44)

Çevrimdýþý YONDAÝME

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : YondaimeHokage
  • Klaným : PortgasD.Ace
Ynt: kayýp köy :/
« Yanýtla #1 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 14:53 »
bennimde olmuþtu oyun dýþýndan mesaj atmýþtým oyun içi bize ulasýna falan geçin dediler oyun içi de mesaj attým 1 buçuk hafta sonra hesabýmý verdiler sürekli dürt oyun içinden tüm bilgilerini vermen lazm
1 koy adý
2 varsa klanýnýn adý
3 köy binasý seviyesi
4 tp seviyesi
5 oyunu en son oynadýgýn tarýh saat
6 oyunu nerde nezaman hangi tarihte kurdun hangi yýlda kurdun
7 oyunu nasýl akybettigini acýkla
8 son olarak ilk elmas aldýgýn alýsveriþin iþlem kimligini at daha sonra fotosunu cekip yolla geri dönüþ bekle yanýt veriyorlar .
 tp seviyesini bilmýyorsan belirt level ini yaz oraya oyunu hangý ayda kurdgunu falan bilmedýgýný unuttugunu soyle emin ol 1 2 hafta içinde veriyorlar bnmki oyle oldu en azýndan ama ben surekli dutttum mesaj attým sürekli

Çevrimdýþý batuþ

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
Ynt: kayýp köy :/
« Yanýtla #2 : 01 Ocak 2015, Perþembe - 17:00 »
Beyler bende köyümü kaybettim de nereye yazacaðýmýz hakkýnda link atabilirseniz sevinirim