Gönderen Konu: Lütfen yardým edýn :(((???  (Okunma sayýsý 945 defa)

Çevrimdýþý Parsilayn

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kaan
  • Klaným : Kokteyl
Lütfen yardým edýn :(((???
« : 20 Kasým 2014, Perþembe - 23:23 »
Þimdi aranýzda beným sorularým þunlar
1-ben yený telefon aldým ve bu telefona bu oyunu yükledýgýmde baþkasýnýn köyü cýkýyor karsýma:(((ben eský telefonumdan yenýsýne aktarma yapmaya calýsýyorum ama olmuyor.
2-ýphone 3 eskisi
    Yenýsý 5 modelý
   Game centerA baglý degýlsýnýz yazýsý cýkýyor ama baglýyým:((
  Ben sýfýrdan baslamak istemýyorum gelmýsým 90 levele zaten anca nasýl yapsamda o köyü yený telýme aktarsam býlgi verebýlen arkadaslara þümdiden tesekkür ederým

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Lütfen yardým edýn :(((???
« Yanýtla #1 : 21 Kasým 2014, Cuma - 00:10 »
Baþkasýnýn köyü derken kaçýncý seviye bir köy ? Oyunu silin,game center baǧlantýnýzý kesip yeniden baǧlanýn sonra oyunu yeniden indirip bir daha deneyin bakalým ne olacak.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Parsilayn

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kaan
  • Klaným : Kokteyl
Ynt: Lütfen yardým edýn :(((???
« Yanýtla #2 : 25 Kasým 2014, Salý - 22:46 »
Simdi asil sorun su.benim esim game center sifresini arkdasina vermis oda bu oyunu yüklemis lakin 15 levelde sikilip birakmis.ben bu oyunu yükledigimde karsina o kisinin oyunu cikti bende sorun olmasin diye ,o köyü istemedim hep oyunu acarken sorardi bana bilmem kisi ismiyle devam etmek istiyormusunuz diye bende hep hayir tikladim.kendi köyümü kurdum bu sekilde.simdi yeni tel aldim ben kendi köyümü az cok gelistirdim lakin yine o kisinin köyü geliyor bu sefer sormuyor bile devam etmek istiyormusunuz diye direk o kisinin köyü geliyor belki bin defa silip yükledim oyunu.kac defa gane centerdan da sildim o 15 levellik köyü ama hep geliyor anlamadim gitti nasil yapicagimi.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap((