Gönderen Konu: Yukseltme Sureleri  (Okunma sayýsý 1883 defa)

Çevrimdýþý Midas

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Midas
  • Klaným : FreedomForce
Yukseltme Sureleri
« : 22 Kasým 2014, Cumartesi - 14:38 »
Oncelikle herkese keyifli forumlar, bence soyle bir yenilik gelsin.
•Bildiginiz gibi insaatci kulubesi yukseltilemiyor, bence yukseltilebilsin. Belirli bir altin veya iksir karsiliginda o kulubenin yaptigi insaatlar belli bir % oraninda kisalsin.
•ORNEK: Insaatci kulubesi seviye 2: %10 | Seviye 3: %10 daha artacak toplam %20 0lacak vs.
•Oranlar degistirilebilir arttirilabilir/azaltilabilir.
•Saglayacagi yararlar,

◆Ilerleyen seviyelerde cok uzun suren yukseltme surelerinden bikan ve/veya oyunu birakan kisiler oyuna geri donebilir.
◆Oyunu oynayan kisilerin oynama zevki artar.

Arkadaslar, bunlari telefondan yazdim ve baya emek verdim. Konuyu gorenler en azindan konuyu okurlarsa memnun olurum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tesekkurler.

Midas 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: lordozan (01 Ocak 2015, Perþembe - 23:50), uzaya (26 Aralýk 2014, Cuma - 21:33)

Çevrimdýþý khal

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : imladris
Ynt: Yukseltme Sureleri
« Yanýtla #1 : 23 Kasým 2014, Pazar - 10:38 »
ben sabýrlý olmak gerektiðine inanýyorum bu oyunda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

khal 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Speedyy (26 Aralýk 2014, Cuma - 22:33)

Çevrimdýþý Midas

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Midas
  • Klaným : FreedomForce
« Yanýtla #2 : 23 Kasým 2014, Pazar - 18:25 »
Kardesim dogru da 2 hafta yukseltme suresi nedir. Neyi bastigini unutuyorsun  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ali kaptan

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ali kaptan
« Yanýtla #3 : 23 Kasým 2014, Pazar - 21:47 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ben sabýrlý olmak gerektiðine inanýyorum bu oyunda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Aynen o oluyor bana x-yayýný 3 e bastým unuttum bastýðýmý sabah uyandýðýmda bildirim gelmiþ 'x-yayý 3. seviyeye yükseltildi' diye ne sevinmiþtim varya  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Keþke herþeyin sonu iyi olacak diyebilseydim sana... Olmayacak. Ama þuaný iyi kýlabiliriz.
NÝCK : Can Çalýþýr ™
LEVEL : 124
KLAN : BolPaçalýlar
KUPA : 1900-2300
TH : 10

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý khal

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : imladris
« Yanýtla #4 : 23 Kasým 2014, Pazar - 21:53 »
bende 9. seviye köy binasýna yeni geçtim 1 hafta x yayýný beklemek hakkaten çok can sýkýyodu, özellikle 6. seviye teslalar için kaç zaman geçiyor unutmuþtum 10 gün felan olmasý lazým sanýrým köy binasý 8 deyken en çok onlarda sýkýntý yaþamýþtým bitsede kurtulsam diye Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dediðiniz gibi keþke kýsalsa süreler ama þu saatten sonra sanmam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý KonigsrasseTR

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 25
  • Özel Mesaj Silindi-Admin
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : KonigsrasseTR
  • Klaným : Betiyopya
« Yanýtla #5 : 26 Aralýk 2014, Cuma - 20:22 »
Senin dediðin gibi deðilde þöyle biþey olabilir. Ýksir,kara iksir,altýn madenlerinde kýþlalarda ve büyü fabrikasýnda olduðu gibi belirli bi gem verilerek 2 saat boyunca 3 katýna çýkartýlabilir böylece 6 saatte yükselecekse 2 saatte 3 katýna çýkar bu da demek oluyorki 6 bölü 3 eþittir 2 2 saatte yükseltebiliriz. Ama bide þu var oyunda þu anda  inþaatcý konusu fazla sýkýntý yaratmýyor. Zýt açýdan bakarsak eðer bi çok gem çekemeyen gerek maddi durum gerek aile gerek ise yaþ yüzünden herneyse bu arkadaþlarýmýz gem alamýyor dolayýsýyla inþaatcý alýmýnda sýkýntý çýkýyor. aðaç kaldýrmadan bitki kaldýrmadan vs gelen gem ile yapýlabilicek biþeyler olabilir. Tabi olayýn içinde bi de oyunun sabýra dayalý bi oyun olmasý da var. Gem çekip duran insanlar oyundan çok zevk alýyor diye biþey yok yani. ver 500 gem al 7 bin kara iksir 3 bin kara iksiri 10 a tamamla barbar kral al falan insan her saniyeyi dolu dolu yaþamak istiyo oyunda da bu kural geçerli her saniyesini dolu dolu geçirmek istiyor. her levelin heyecanýný herþey bittikden sonra bu köy benim hiç yardým almadan biþey harcamadan yaptým demek mesela. 

Ateþi tutta erisin karlar,yanýmda gördüklerinin hepsi BARBAR! -MASSAKA

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #6 : 27 Aralýk 2014, Cumartesi - 15:42 »
Oyunun zevkýde yavas gelýsmekle cýkýyor zaten.Bu dedýgýnýz okursa herkes 4 ay cývarý TH10 full olur

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.