Gönderen Konu: xmodgames x iþareti çikmiyor  (Okunma sayýsý 14708 defa)

Çevrimdýþý erena

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : eren
xmodgames x iþareti çikmiyor
« : 22 Kasým 2014, Cumartesi - 22:42 »
Xmodgames i yukledim herseyi doðru yaptim eminim ve telefonda rootlu ama x görünmüyor nasil duzelir

erena 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: asiche (11 Mayýs 2015, Pazartesi - 13:06)

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
Ynt: xmodgames x iþareti çikmiyor
« Yanýtla #1 : 23 Kasým 2014, Pazar - 04:02 »
Clash of clans a launch demeden önce simgeye týkla yeþil yazýyla "mod installed" yazýp yazmadýðýný kontrol et.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 22:51 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Clash of clans a launch demeden önce simgeye týkla yeþil yazýyla "mod installed" yazýp yazmadýðýný kontrol et.

doðru cevap, ve oyunu xmod içinden launch yaparak aç.

Çevrimdýþý ozanyenen118

• 33.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 111
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Scooby
  • Klaným : Yerin 7 Kat 6
« Yanýtla #3 : 24 Kasým 2014, Pazartesi - 23:06 »
Bu programda banlanma riski varmýdýr acaba ?

Çevrimdýþý bllysl

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bllysl
  • Klaným : TR ARMY !
« Yanýtla #4 : 04 Aralýk 2014, Perþembe - 23:07 »
Bu programda banlanma riski varmýdýr acaba ?
bunu merak eden tek sen deðilsin dostum. Kullananlar varsa deneyimlerini paylaþabilir mi bizlerle. Köyü riske atmak istemeyiz

Çevrimdýþý sonsuzadek551

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 120
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ~Laziko61~
  • Klaným : The_Blacklist
« Yanýtla #5 : 04 Aralýk 2014, Perþembe - 23:17 »
Ben baya kullandým ban falan yemedim fakat þöyle birþey var artýk x mod game çalýþmýyor.En azýndan bende çalýþmýyor launch falan diyorum en yeni sürümüde yüklesemde olmuyor.

Çevrimdýþý ali kaptan

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ali kaptan
« Yanýtla #6 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 00:37 »
Ben size önermiyorum çoðu arkadaþým xmodu kullandýktan bir süre sonra hesabýna giremedi kaç kere mail attýlar supercelle halledemediler. Çoðu kiþide banlanmadan devam ediyor sanýrsam þans faktörü var biraz içinde .

Keþke herþeyin sonu iyi olacak diyebilseydim sana... Olmayacak. Ama þuaný iyi kýlabiliriz.
NÝCK : Can Çalýþýr ™
LEVEL : 124
KLAN : BolPaçalýlar
KUPA : 1900-2300
TH : 10

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ali kaptan 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: bodyes (25 Haziran 2015, Perþembe - 04:22)

Çevrimdýþý bllysl

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bllysl
  • Klaným : TR ARMY !
« Yanýtla #7 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 00:56 »
þans faktörü varsa ben hiç bulasmayayým bu iþe Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

bllysl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Matiz (04 Þubat 2015, Çarþamba - 01:41)

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
« Yanýtla #8 : 11 Aralýk 2014, Perþembe - 12:00 »
Xmodgames i yukledim herseyi doðru yaptim eminim ve telefonda rootlu ama x görünmüyor nasil duzelir

Bu hafta içinde yapýlan incelemeler sonucunda hesaplarýnda kendilerine oyun içerisinde haksýz avantaj saðlayacak ve diðer oyuncularýn deneyimini olumsuz etkileyecek 3. parti yazýlým kullandýðý tespit edilen kiþilere uzaklaþtýrma cezasý uygulanmýþtýr.
Bu gibi davranýþlar Clash Of Clans'ýn rekabetçi doðasýna ve oyun ruhuna aykýrýdýr. Bunun yanýnda, oyuna kayýt olurken kabul edilen Kullaným Þartlarý'nýn açýkça belirttiði þekilde: (J. Maddesi “Modlar”, “hackler”, “hileler”, “scriptler”, “botlar”, “hile dosyalarý” ve/veya otomasyon programlarý dahil, ancak bunlarla sýnýrlý olmaksýzýn, Yazýlýmla herhangi bir þekilde etkileþime giren yetkisiz üçüncü taraf programlarýnýn veya Yazýlým ve Riot arasýndaki herhangi bir iletiþimi engelleyen, taklit eden veya yönünü deðiþtiren veya Oyun hakkýndaki bilgileri kaydetmek için Oyun tarafýndan kullanýlan bellek alanlarýný okuyarak Oyun hakkýnda bilgi toplayan üçüncü taraf programlarýnýn kullanýmý kesinlikle kural dýþýdýr.
Uygulanan yaptýrýmýn kaldýrýlmasý veya süresinin azaltýlmasý mümkün deðildir. Ceza bitiminde, 3. parti yazýlým kullanmaya devam eden oyunculara uygulanacak yaptýrým giderek aðýrlaþacaktýr.

Cest 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: denoss (10 Þubat 2015, Salý - 18:48), (30 Ocak 2015, Cuma - 15:29), Kurmay (11 Aralýk 2014, Perþembe - 12:47)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 11 Aralýk 2014, Perþembe - 12:47 »

Bu hafta içinde yapýlan incelemeler sonucunda hesaplarýnda kendilerine oyun içerisinde haksýz avantaj saðlayacak ve diðer oyuncularýn deneyimini olumsuz etkileyecek 3. parti yazýlým kullandýðý tespit edilen kiþilere uzaklaþtýrma cezasý uygulanmýþtýr.
Bu gibi davranýþlar Clash Of Clans'ýn rekabetçi doðasýna ve oyun ruhuna aykýrýdýr. Bunun yanýnda, oyuna kayýt olurken kabul edilen Kullaným Þartlarý'nýn açýkça belirttiði þekilde: (J. Maddesi “Modlar”, “hackler”, “hileler”, “scriptler”, “botlar”, “hile dosyalarý” ve/veya otomasyon programlarý dahil, ancak bunlarla sýnýrlý olmaksýzýn, Yazýlýmla herhangi bir þekilde etkileþime giren yetkisiz üçüncü taraf programlarýnýn veya Yazýlým ve Riot arasýndaki herhangi bir iletiþimi engelleyen, taklit eden veya yönünü deðiþtiren veya Oyun hakkýndaki bilgileri kaydetmek için Oyun tarafýndan kullanýlan bellek alanlarýný okuyarak Oyun hakkýnda bilgi toplayan üçüncü taraf programlarýnýn kullanýmý kesinlikle kural dýþýdýr.
Uygulanan yaptýrýmýn kaldýrýlmasý veya süresinin azaltýlmasý mümkün deðildir. Ceza bitiminde, 3. parti yazýlým kullanmaya devam eden oyunculara uygulanacak yaptýrým giderek aðýrlaþacaktýr.

valla doðru diyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: bodyes (25 Haziran 2015, Perþembe - 04:22), cest (11 Aralýk 2014, Perþembe - 14:08)

Çevrimdýþý krat1986

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Reis19
  • Klaným : OsmanlýÝmparatorluðu
« Yanýtla #10 : 11 Ocak 2015, Pazar - 10:14 »
kardeþim nasýl rootladýn benim tablet var onu rootlýyamýyorum

krat1986 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: bodyes (25 Haziran 2015, Perþembe - 04:22)

Çevrimdýþý emreketaaa13

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Durumum:
  • Aþk bir ganimetse goblinle beni pakize
  • 5 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Dolphin:)
  • Klaným : FOÇA
« Yanýtla #11 : 12 Ocak 2015, Pazartesi - 16:29 »
Arkadaþým xmodgame gir clash of clans install yerine en alt saðda history var ona týkla en alttaký sürümü kur sonra en üsttekini bida kur gir düzelecektir . Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hayatta iki önemli þey vardýr.
1-Klan savaþýndaki ilk saldýrýda 3 yýldýz.
2-Klan savaþýndaki ikinci saldýrýda 3 yýldýz.