Gönderen Konu: Barbar kralý elmaslamý alsam ?  (Okunma sayýsý 3049 defa)

Çevrimdýþý qvnn

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Guven
Barbar kralý elmaslamý alsam ?
« : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 18:56 »
Benim köy binam 7 seviye oldu 2-3 saate de kara iksir deposu inþa edilecek. Barbar kral için 600 elmas istiyor benim 581 elmasým var. Etrafý temizleyerek elmaslamý alsam ? Savaþlarda hiç kara iksir göremiyorum kupam 1200 civarý. Veya nasý kara iksir kasarým (yýldýrým taktiði hariç). kýþlamý yükseltip ejder dev felan kullanarak bir þansým varmýdýr ?

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Barbar kralý elmaslamý alsam ?
« Yanýtla #1 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 19:58 »
Bence elmaslarýnýzý harcamayýn.Çoðu kiþi gibi çalýþýp 2-3 günde sizde sahip olabilirsiniz.Elmaslarýnýzý inþaatçý almak için harcayýn.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý qvnn

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 20:09 »
Peki ya yýldýrým taktiði haricinde nasýl bir orduyla dalsam 170 kiþilik ordum var.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #3 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 20:16 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Peki ya yýldýrým taktiði haricinde nasýl bir orduyla dalsam 170 kiþilik ordum var.
Size tavsiyem kristal lige çýkmaya çalýþýn.Orada yýldýrým yöntemi ile kolayca alabilirsiniz. Ordu olarakta kristal ligde full okçu veya biraz okçu biraz barbar deneyebilirsiniz.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý UðurKulbag

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 22
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugurkulbag,T.K,ccl,Sampiyon,UÐUR KÜLBAÐ
  • Klaným : turkish family
« Yanýtla #4 : 30 Kasým 2014, Pazar - 00:22 »
Kardesm hemen ýstýyorsan al bence

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
« Yanýtla #5 : 30 Kasým 2014, Pazar - 00:47 »
ganimet için elmas harcamayý doðru bulmuyorum elmaslarý harcadýktan sonra piþman oluyorsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kupaný yükselt 10k kara iksiri 2 saat içinde çok rahat kasabilirsin. Elmaslarý iþçi için kullanmak daha makbuldur.

Çevrimdýþý Makavelii

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 30 Kasým 2014, Pazar - 01:12 »
ganimet için elmas harcamayý doðru bulmuyorum elmaslarý harcadýktan sonra piþman oluyorsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kupaný yükselt 10k kara iksiri 2 saat içinde çok rahat kasabilirsin. Elmaslarý iþçi için kullanmak daha makbuldur.

Merak ediyorum 2 saatte nasýl 10 bin kara iksir yapabilirsin? ayrýca kristal lige cýkmak okadar kolay degilki ? bunu altýn 3ü var 2 si 1 i var yani dýsarýda köy bulmak cok zordur  . hem dýsarda bulsan 5 6 kupa veriyor günlerce ugrasmalýsýn.10 bin kara iksiri 2 3 günde anca yapabilirsin oda sürekli online olup kasmaktýr. oda büyüyle hýzý 2 saatliðine arttýrýcaksýn 20 elmas istiyor ve deger gercekten . kara iksir sondasý olana barbar ve okcu yolla depoyada salla 2 3 tane þimþek 400 500 iksir koy cebine 15 20 dakika sonra hemen 2 byüün hazýr olur tekrar saldýrmaya devam . ben öyle yapýyorum sahsen ..

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 30 Kasým 2014, Pazar - 01:23 »

Merak ediyorum 2 saatte nasýl 10 bin kara iksir yapabilirsin? ayrýca kristal lige cýkmak okadar kolay degilki ? bunu altýn 3ü var 2 si 1 i var yani dýsarýda köy bulmak cok zordur  . hem dýsarda bulsan 5 6 kupa veriyor günlerce ugrasmalýsýn.10 bin kara iksiri 2 3 günde anca yapabilirsin oda sürekli online olup kasmaktýr. oda büyüyle hýzý 2 saatliðine arttýrýcaksýn 20 elmas istiyor ve deger gercekten . kara iksir sondasý olana barbar ve okcu yolla depoyada salla 2 3 tane þimþek 400 500 iksir koy cebine 15 20 dakika sonra hemen 2 byüün hazýr olur tekrar saldýrmaya devam . ben öyle yapýyorum sahsen ..
Þimdi burda neye göre kime konuþtuðunu anlamadým (: arkadaþým coc sabýr iþidir kupaný kasarsan eðer 2 saatte kasarsýn demiþim kupayý 2 saatte kasýp ayný zaman içinde 10k kara kasarsýn yazmamýþým altýn 2 serisine çýkmasý yeterli bu tecrübeyle sabit birþey boþ muhabbet olsun diye yazmýyorum herhalde bayýlýyorsunuz birþeye karþý çýkmaya kara iksir emin olun o kadar zor birþey deðil arkadaþlar sýrf karaiksire yoðunlaþacaksanýz. ayný zamanda ganimette kasmak istiyorum diyorsanýz 2 si bir arada zor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Makavelii

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 30 Kasým 2014, Pazar - 01:32 »
haklýsýn. peki gümüþ 1 ve 2 de karaiksir bulunurmu ? altýn 3 e cýkmaya gerek varmý

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 30 Kasým 2014, Pazar - 01:39 »
Nadir. Olanda içerdedir benim bahsettiðim þey altýn 2 ve üst serilerinde bolca dýþarda th 9-th 10 köy binasý var ve toplayýcýlarý güzel kara iksir biriktiriyor. 3 yýldýrým büyüsünü depoya okçularla da toplayýcýlara yönlendirirseniz her savaþtan 700-1k üstü kara almanýz mümkün. O kadar yeþil taþý barbara verceðene büyü fabrikasýna 10 taþ ya da online sürene baðlý hertürlü kasabilirsin. Ýleride ganimete verdiðin yeþil taþa acýyorsun malesef tabi zengin deðilsen yeþil taþý 5 iþçi tamamlamaya uðraþýrsan kafadan 1 ay kazanýrsýn bu oyunda 5 iþçin varsa eðer biriktirip laboratuvar a  harcamak daha mantýklý lab uzun süre istiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 30 Kasým 2014, Pazar - 01:41 Gönderen: mantalica »

Çevrimdýþý Makavelii

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 30 Kasým 2014, Pazar - 01:44 »
anladým 190 ordum ile kristal'e cýkmak kolay olmucak th 7 benim suan  ve gümüþ 1 deyim . kristal'e ugrasýrsam cok zaman harcarým .. yapýcak pek biþey yok . ya sabýr diyecez Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sagol yorumun için iyi geceler kolay gelsin.

Çevrimdýþý qvnn

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 30 Kasým 2014, Pazar - 09:37 »
Yorumlarýnýz için teþekkürler. Peki hangi ligi öneriyorsunuz kara iksir için ? Bugün bir siftahý actým bir saldýrýda 500 kara iksir topladým çokda zor deðilmiþ aslýnda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap