Gönderen Konu: KB8 klan savaþý köy dizilimi  (Okunma sayýsý 2575 defa)

Çevrimdýþý spajunior

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : spajr
KB8 klan savaþý köy dizilimi
« : 01 Aralýk 2014, Pazartesi - 00:30 »
Arkadaþlar forumu baya inceledim ama güzel bir dizilim göremedim. Biraz yardýmcý olabilirseniz sevinirim.

Çevrimdýþý wuslat27

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Ynt: KB8 klan savaþý köy dizilimi
« Yanýtla #1 : 01 Aralýk 2014, Pazartesi - 10:53 »
Sana su kadarini soleyeyim. Ben ilk siralar hazir duzen aradim hic birinden verim alamadim. Forumda mevcut olan duzen hazirlama prog. Ýndirdim ve.kendim yaptim saldiri yedikce aciklarimi kapattim suan duzenim tamamen oturdu altin 1 ve kristal ligden daha koyume girebilen olmadi. En baba full ejderle 1 altin deposu alabildiler. En iyi duzen. Kendi bildigin duzendir

Çevrimdýþý @rif

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 104
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Dex
  • 57 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : @rif
  • Klaným : baltasapi
« Yanýtla #2 : 01 Aralýk 2014, Pazartesi - 11:08 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sana su kadarini soleyeyim. Ben ilk siralar hazir duzen aradim hic birinden verim alamadim. Forumda mevcut olan duzen hazirlama prog. Ýndirdim ve.kendim yaptim saldiri yedikce aciklarimi kapattim suan duzenim tamamen oturdu altin 1 ve kristal ligden daha koyume girebilen olmadi. En baba full ejderle 1 altin deposu alabildiler. En iyi duzen. Kendi bildigin duzendir

Paylasir misin? Herkese faydan olabilir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen...
ⓓⓔⓧⓣⓔⓡ

@rif 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (01 Aralýk 2014, Pazartesi - 21:58), (01 Aralýk 2014, Pazartesi - 17:13)

Çevrimdýþý wuslat27

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 01 Aralýk 2014, Pazartesi - 22:55 »
Arif kardesim koy binasi seviyem 9 isinize suan yaramaz savunma fullenmek uzere yakinda koyu 10 a sallayacam ins

Çevrimdýþý gokhanmayda1

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Durumum:
  • Clash of Clans
    • DavaHaber
  • COC Nick : gokhanmayda
  • Klaným : Marmara Uni
« Yanýtla #4 : 07 Aralýk 2014, Pazar - 00:09 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

burada bahsettiðiniz programýn ismini verebilirmisiniz acaba þmdiden teþekkür ederim

Anlam Kazanmak için Hayata Anlamlý Bakmak Gerekir, Anlamsýz Bir Bakýþ Anlamsýz Bir Hayatýn Simgesidir.

Aþk Bazen Acý Bazen Mutluluktur, önemLi Olan ikisinide Kabullenmektir, Kabul edemeyen Kaldýramaz Aþkýn Yükünü.