Gönderen Konu: köy düzenleme programý  (Okunma sayýsý 25969 defa)

Çevrimdýþý cesar91

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
köy düzenleme programý
« : 03 Aralýk 2014, Çarþamba - 14:27 »
öncelikle merhaba arkadaþlar.Uzun süre bu oyunun köy düzenleme  gibi programýný aradým.aradýðým program hack,hile deðil.tamamen offline bi program.mesala köyü düzenliyorum askerleri belirliyorum ve savaþ yapýyorum.age of empire'daki training özelliði gibi.böyle bir program varsa söylerseniz çok memnun olurum.þimdiden cevaplar için teþekkürler

cesar91 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: ARES35 (16 Ocak 2017, Pazartesi - 21:04), shoter1071 (02 Aralýk 2015, Çarþamba - 22:18), axmed347 (18 Ekim 2015, Pazar - 00:32), furkandýroo (18 Haziran 2015, Perþembe - 00:16)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: köy düzenleme programý
« Yanýtla #1 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 15:56 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
öncelikle merhaba arkadaþlar.Uzun süre bu oyunun köy düzenleme  gibi programýný aradým.aradýðým program hack,hile deðil.tamamen offline bi program.mesala köyü düzenliyorum askerleri belirliyorum ve savaþ yapýyorum.age of empire'daki training özelliði gibi.böyle bir program varsa söylerseniz çok memnun olurum.þimdiden cevaplar için teþekkürler

yok..

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ARES35 (16 Ocak 2017, Pazartesi - 21:04)

Çevrimdýþý Mohikan159

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 74
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : No3
« Yanýtla #2 : 24 Aralýk 2014, Çarþamba - 19:01 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bu konuda yardýmý dokunur mu bilmem ama Clash Of Clans Map diye bir program var storeda. programýn içeriðinden bahsedicek olursak ; k.b seviyeni belirliyorsun .. ardýndan ;
1 : Ganimet koruma
2 : Kupa koruma
3 : Her ikisini birden koruma
 diye 3 seçenekten birini belirliyorsun. sana etkili köy düzenlerini gösteriyor.
 ,Denemeni tavsiye ederim ..

Nush ile uslanmayaný etmeli tekdir
Tekdirden anlamayanýn hakký kötektir...!

Mohikan159 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: EmiR32 (09 Mart 2016, Çarþamba - 13:58), Leesin (02 Ocak 2016, Cumartesi - 20:49), bisqchick (14 Mayýs 2015, Perþembe - 00:15), pavlov92 (14 Nisan 2015, Salý - 15:13)

Çevrimdýþý 1.BÖLÜK

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : 1.BÖLÜK
  • Klaným : Bursalý
« Yanýtla #3 : 22 Nisan 2015, Çarþamba - 19:10 »
yeni geldimde indirme link nerede  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap