Gönderen Konu: son savaþlarým oyundan cýkýp girmeden gözükmüyor  (Okunma sayýsý 2164 defa)

Çevrimdýþý scarface--

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Apokalypto
  • Klaným : Korgem Platinum
son savaþlarým oyundan cýkýp girmeden gözükmüyor
« : 03 Aralýk 2014, Çarþamba - 21:57 »
merhaba arkadaþlar benim bir sorunum war. ben 1 senedir oynuyorum bu oyunu ama savaþ tekrarlarýmý dil deðiþtirmeden veya oyundan çýkýp girmeden göremiyorum. android telefonda da ipadtede durum ayný. ipad ve android telefonumdan baþka hesap denediðimde o köylerde sawas sonrasý tekrarý paylasa biliyorum. cevap verirseniz ve yardýmcý olursanýz sevinirim.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: son savaþlarým oyundan cýkýp girmeden gözükmüyor
« Yanýtla #1 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 15:57 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
merhaba arkadaþlar benim bir sorunum war. ben 1 senedir oynuyorum bu oyunu ama savaþ tekrarlarýmý dil deðiþtirmeden veya oyundan çýkýp girmeden göremiyorum. android telefonda da ipadtede durum ayný. ipad ve android telefonumdan baþka hesap denediðimde o köylerde sawas sonrasý tekrarý paylasa biliyorum. cevap verirseniz ve yardýmcý olursanýz sevinirim.

senin köye lanet büyüsü atmýþlar  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

supercell destek hattýna mail atýn.

Çevrimdýþý scarface--

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 19:27 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap olabilir .. bi o buyuyu yememistim zati Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap cevabin icin tesekkurler mail atip sonucu buraya yazarim belki faydasi dokunur. Once nerden ve nasil atildigini bi forumdan kurcaliyayim cunku ilk olcak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #3 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 22:00 »
Hahhaha uff emrah abi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap)

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý scarface--

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 18 Aralýk 2014, Perþembe - 21:14 »
yardým ve destek bölümünden irtibata geçtim benden resimli anlatým istediler. tek tek resimlerle güzel bi þekilde tarif ettim. bana bazen replaylerin geç yüklenmesi olabiliyor dedi sen fark etmeden düzelteceðiz dediler. bende dedim neden sadece bende neden oluyor bi senedir oynuyorum kimsede olmuyor diye. beklemedeyim velhasýl Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap saçma bi konu olabilir ama bakalým nasýl çözecekler sözde diðer güncellemede halledeceklermiþ. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  bu arada Türkçe destek veriyolarmýs kimileri Türkçe hariç belli dillerde destek verdiðini yazýyolardý.