Her yerde iþaret varmýþ.
merakla köyümü açtým tam bakacaktým köþede aðaç çýkmýþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap savaþ haritasýyla yetindim ilginç tespit..
Bunun dinlerle alakalý olduðunu düþünüyorum.Ben bitane seccademizde ayný kuþ ve yüz þekilleri tespit etmiþtim.Hocadan duymuþtum seccadelere kendi inançlarýnýn görsel aktarýlýmý yapýlýyor diye kontrol ettim yüz ve kuþ þekilleri çýktý bende bu oyundaki þekillerin inandýklarý þeylere baðlýyorum ayný þekiller benm köydede mevcut köyümü satsammý ne Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba arkadaþlar, geçen gün oyunda askerlerin basýlmasýný beklerken köyde dolaþýp grafiklere bakýyordum ki gözüme surata benzer bir þekil takýldý. Köyün üst köþesinde. Tam çaprazýndaki köþeye baktýðýmda da ona benzer birþey gördüm, ters çevirerek baktým orada da bir surata benzer birþey vardý. Aklýma goblin köylerinde ayný köþelere bakmak geldi, ve düþündüðüm gibi orada da ayný köþelerde farklý suratlar mevcuttu. Belki ben surata benzettim, siz de bir bakýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapEdit: Savaþ haritasýna baktýðýmda da ayný köþede deðiþik bir þekil buldum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapMerhaba arkadaþlar, geçen gün oyunda askerlerin basýlmasýný beklerken köyde dolaþýp grafiklere bakýyordum ki gözüme surata benzer bir þekil takýldý. Köyün üst köþesinde. Tam çaprazýndaki köþeye baktýðýmda da ona benzer birþey gördüm, ters çevirerek baktým orada da bir surata benzer birþey vardý. Aklýma goblin köylerinde ayný köþelere bakmak geldi, ve düþündüðüm gibi orada da ayný köþelerde farklý suratlar mevcuttu. Belki ben surata benzettim, siz de bir bakýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapEdit: Savaþ haritasýna baktýðýmda da ayný köþede deðiþik bir þekil buldum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap illuminati ' nin oyunlarý bunlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bende de var. Bilinçaltý zehirleme de olabilir ha, dikkat etmek lazým.
Ýyi görmüþsün ben fark edemedim bunlarý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bence bilerek eklenen þekiller ve boþ yere eklemezler kesin bilinç altýna bir etkisi vardýr.Filmlerde ki 25.kare gibi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap