Gönderen Konu: Game center sorunu ios 6 acil yardým !!  (Okunma sayýsý 3566 defa)

Çevrimdýþý Paradop41

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Paradop41
  • Klaným : Kal
Game center sorunu ios 6 acil yardým !!
« : 07 Aralýk 2014, Pazar - 14:45 »
3 ay öncesine kadar oyunu býrakmýþtým ve o arada telefonumu fabrika ayarlarýna dönderdim. Bu arada ios 6 kullanýyorum . Oyuna tekrar geri dönmek istedim ve oyunu yükledim . Ayarlardan gamecenterda oturum aç dediðimde game center açýlýyor ve hiç biþe olmuyor . Tekrar oyuna girdiðimde ise 0 köy açýlýyor. Bir kere köyün oynanmak için hazýrdýr ama hesabý deðiþtirmek aþaðýdaki ios 7 versiyonunu desteklememektedir uyarýsý geldi ne yapmalýyým bir çaresi yokmudur. Birde eskiden ayarlarýn alt kýsmýnda gc vardý restore ettikten sonra yok ve gamecenterdan yeni üyelik aç dediðimde donup kalýyor lütfen yardým edin

« Son Düzenleme: 07 Aralýk 2014, Pazar - 18:01 Gönderen: Paradop41 »

Çevrimdýþý saseba

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : saseba
  • Klaným : baðýþcýlar
Ynt: Game center sorunu ios 6 acil yardým !!
« Yanýtla #1 : 07 Aralýk 2014, Pazar - 23:29 »
ayný dertten bende mustaribim. Sabahtan beri denemediðim þey kalmadý ama bir çözüm bulamadým. Umarým bir yolu vardýr.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 08 Aralýk 2014, Pazartesi - 09:42 »
maalesef yok, ilginç bir þekilde bazen çalýþýp bazen çalýþmýyor. supercell apple el ele herkesi yeni cihaz almaya yöneltiyor. aslýnda oyun açýlýyor bir sorun yok ama GC desteði bilerek vermiyorlar.

Çevrimdýþý Paradop41

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Paradop41
  • Klaným : Kal
« Yanýtla #3 : 09 Aralýk 2014, Salý - 19:38 »
clashofclans.feedback@supercell.com. Adresiyle sorumu paylaþtým fakat bana bir otomatik msj la döndüler . Ciddiye alýnabilceðim bir soru sorma platformu yokmu

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 10 Aralýk 2014, Çarþamba - 10:29 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
clashofclans.feedback@supercell.com. Adresiyle sorumu paylaþtým fakat bana bir otomatik msj la döndüler . Ciddiye alýnabilceðim bir soru sorma platformu yokmu

otomatik mesaj mailin'in alýndýðýna dair. sýrayla bakýp cevap verecekler demek ki.

Çevrimdýþý bugra_5211

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bugra
  • Klaným : anatol
« Yanýtla #5 : 29 Ocak 2015, Perþembe - 11:40 »
3 ay öncesine kadar oyunu býrakmýþtým ve o arada telefonumu fabrika ayarlarýna dönderdim. Bu arada ios 6 kullanýyorum . Oyuna tekrar geri dönmek istedim ve oyunu yükledim . Ayarlardan gamecenterda oturum aç dediðimde game center açýlýyor ve hiç biþe olmuyor . Tekrar oyuna girdiðimde ise 0 köy açýlýyor. Bir kere köyün oynanmak için hazýrdýr ama hesabý deðiþtirmek aþaðýdaki ios 7 versiyonunu desteklememektedir uyarýsý geldi ne yapmalýyým bir çaresi yokmudur. Birde eskiden ayarlarýn alt kýsmýnda gc vardý restore ettikten sonra yok ve gamecenterdan yeni üyelik aç dediðimde donup kalýyor lütfen yardým edin

çözümü mevcut kendi 3gs jb li 6.1.6  þuanda köy deðiþtirebiliyorum destek istersen  pm atarsýnýz

Çevrimdýþý bugra_5211

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 01 Þubat 2015, Pazar - 01:37 »

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap çözümünü burada paylaþtým

Çevrimdýþý ÖmerDivarcý

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ÖmerDivarcý
  • Klaným : ANKEBOZO
GAME CENTER Ý.O.S 7 SORUNU YARDIM
« Yanýtla #7 : 13 Þubat 2015, Cuma - 18:17 »

Cihazýmý restore ettim oyunu tekrar yükleyip gamecenter hesabýmla giriþ yaptýðýmda bu yazý ile karþýlaþtým i.o.s yükseltemem zaten ipad 1 için en yüksek versiyonda onlarýn istediklerini yapýp yeni cihaz almak istemiyorum illaki çözümü vardýr videolu anlatým yaparsanýz sevinirim.

TEÞEKKÜRLER TÜRKÝYE

Ömer Divarcý
Klan:ANKEBOZO
TP:4.200
Seviye:100
emek:1.5 : yýl
« Son Düzenleme: 13 Þubat 2015, Cuma - 18:25 Gönderen: ÖmerDivarcý »

Çevrimdýþý bugra_5211

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Ynt: GAME CENTER Ý.O.S 7 SORUNU YARDIM
« Yanýtla #8 : 16 Þubat 2015, Pazartesi - 12:57 »

Cihazýmý restore ettim oyunu tekrar yükleyip gamecenter hesabýmla giriþ yaptýðýmda bu yazý ile karþýlaþtým i.o.s yükseltemem zaten ipad 1 için en yüksek versiyonda onlarýn istediklerini yapýp yeni cihaz almak istemiyorum illaki çözümü vardýr videolu anlatým yaparsanýz sevinirim.

TEÞEKKÜRLER TÜRKÝYE

Ömer Divarcý
Klan:ANKEBOZO
TP:4.200
Seviye:100
emek:1.5 : yýl

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bu linkte çözüm mevcut , hatta kendi iphone 3gs 5.1.1 düþürdüm þuanda  ondada çalýþýyor.