Evet böylece diðer insanlarýn haklarý yeniyor.Ganimet bulmalarýný engelliyorsunuz.Bu gibi programlarý herkes kullanýrsa ne olur peki? Birde legal yazmýþýnýz.
sizin gibiler yüzünden ganimet bulamýyoruz intikam saldýrýsýný yapamýyoruz oyunu kurallarýna göre oynamak iþinize gelmiyorsa hiç oynamayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Peki,sonuçta nadir de olsa kullanýyorsunuz.Ben genede kendi düþüncemi savunuyorum.Çünkü bu tür programlarý kullanmayan insanlarýn nadirende olsa haklarýnýn yendiðinin yargýsýndayým.Neyse polemiðe girmeye gerek yok..
en iyi gani koruma nasil biliyormusunuz? iscine 12 saatten az suremi var? 6m altinmi lasim bir sonraki yukseltme icin sen kas 6m 500k sana saldirsi lar 200k 400k alsinlsr sonra iscinbosaldiginda gerekli ganin oluyor zaten. benim mantigimda bu 400k da bir saldirilk is yani tas atip elin yorlmuyr turlu turlu oyunlara da gerek kalmio. daima fazla gani bulundurki iscin bosaldigi da gerekli ganin olsun yukseltmyi kafan rahat yaparsin
üniversite okuyan adam kadar iþsizi yok sadece sýnav dönemleri 1-2 hafta uykusuz kalýyorsun o kadar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Programa gelince oyunun amacý saldýrmak ve savunmak gibi sadece iki amaca dayanýyor eðer sen saldýrý almamak için böyle birþey yapýyorsan bu yanlýþ bi tane de saldýrý yapcak program bulunda siz iþinize bakýn pc niz oynasý oyunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapüniversite okuyan adam kadar iþsizi yok sadece sýnav dönemleri 1-2 hafta uykusuz kalýyorsun o kadar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Programa gelince oyunun amacý saldýrmak ve savunmak gibi sadece iki amaca dayanýyor eðer sen saldýrý almamak için böyle birþey yapýyorsan bu yanlýþ bi tane de saldýrý yapcak program bulunda siz iþinize bakýn pc niz oynasý oyunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapO dediðin programý yapmak zor biþey deðil bu bir. Ýkincisi her üniversite öðrencisi iþsiz deðil bunu yaz bi kenara. Hem çalýþýp hem okuyan bi çok öðrenci var. Ýnsanlarý yargýlamadan önce yazcaklarýný yargýla sonra gel buraya klavye artisliði yap.