Gönderen Konu: Ganimeti Koruma Yolu (Tamamen Legal)  (Okunma sayýsý 5128 defa)

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 122
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
Ynt: Ganimeti Koruma Yolu (Tamamen Legal)
« Yanýtla #12 : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 14:21 »
sizin gibiler yüzünden ganimet bulamýyoruz intikam saldýrýsýný yapamýyoruz oyunu kurallarýna göre oynamak iþinize gelmiyorsa hiç oynamayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

45cagdas45 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: tyche (17 Aralýk 2014, Çarþamba - 19:24)

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 71
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : PasaBey
  • Klaným : NewTUGRA | Lider #9UQ9YPUR
« Yanýtla #13 : 16 Aralýk 2014, Salý - 07:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Evet böylece diðer insanlarýn haklarý yeniyor.Ganimet bulmalarýný engelliyorsunuz.Bu gibi programlarý herkes kullanýrsa ne olur peki? Birde legal yazmýþýnýz.

sizin gibiler yüzünden ganimet bulamýyoruz intikam saldýrýsýný yapamýyoruz oyunu kurallarýna göre oynamak iþinize gelmiyorsa hiç oynamayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Evet legal hala da savunuyorum legal olduðunu. Herhangi bir illegallik söz konusu deðil bu bir. Ýkincisi, sürekli bir þekilde bu programý kullanan birisi deðilim. Sadece zorda kaldýðýmda, ganimet kasamayacak durumda olduðumda ganimetimi korumak için nadiren kullandýðým bir program. Aktif bir þekilde kullananlarý biliyorum, sürekli intikamda çevrimiçi görünen bir yýðýn kiþi var þuan listemde.

Edit : Ayrýca oyunun kendi sistemi gereði, belirli bir süre oyundan çýkmayýnca otomatik olarak atýyor bir süre giriþ yapýlamýyor baþka cihazdan dahi olsa.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

"PasaBey" ... NewTUGRA Claný Lideri

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #14 : 16 Aralýk 2014, Salý - 20:34 »
Peki,sonuçta nadir de olsa kullanýyorsunuz.Ben genede kendi düþüncemi savunuyorum.Çünkü bu tür programlarý kullanmayan insanlarýn nadirende olsa haklarýnýn yendiðinin yargýsýndayým.Neyse polemiðe girmeye gerek yok..

Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý 97HasaNKaradumaN97

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 177
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bismillahirrahmanirrahim
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HasaNKaradumaN
  • Klaným : 1923TÜRK8
« Yanýtla #15 : 16 Aralýk 2014, Salý - 20:41 »
Kesinlike doðru teþekkürler.
Ýþte açacaðýn konuya forumda var mý diye bakman gerek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Öff ben yapacaktým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ankara merkez patliyo herkes 😢

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #16 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 17:02 »
Peki,sonuçta nadir de olsa kullanýyorsunuz.Ben genede kendi düþüncemi savunuyorum.Çünkü bu tür programlarý kullanmayan insanlarýn nadirende olsa haklarýnýn yendiðinin yargýsýndayým.Neyse polemiðe girmeye gerek yok..

Polemik oluþturacak bi konu yok ortada zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sadece arkadaþlarýn geliþimine katkýda bulunmak istedim. Ganimet kasarken zorlananlar, ganimetini korumada zorlananlar bu þekilde kendini koruyabilir. Kullanýp kullanmamak kiþinin kendi kararýdýr.

Çevrimdýþý barbarooss

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Durumum:
  • 9 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
    • 2H
« Yanýtla #17 : 18 Aralýk 2014, Perþembe - 03:31 »
en iyi gani koruma nasil biliyormusunuz? iscine 12 saatten az suremi var? 6m altinmi lasim bir sonraki yukseltme icin sen kas 6m 500k sana saldirsi lar 200k 400k alsinlsr sonra iscinbosaldiginda gerekli ganin oluyor zaten. benim mantigimda bu 400k da bir saldirilk is yani tas atip elin yorlmuyr turlu turlu oyunlara da gerek kalmio. daima fazla gani bulundurki iscin bosaldigi da gerekli ganin olsun yukseltmyi kafan rahat yaparsin

yazoo efuLim

barbarooss 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LeafLook (18 Aralýk 2014, Perþembe - 18:47)

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #18 : 19 Aralýk 2014, Cuma - 12:01 »
en iyi gani koruma nasil biliyormusunuz? iscine 12 saatten az suremi var? 6m altinmi lasim bir sonraki yukseltme icin sen kas 6m 500k sana saldirsi lar 200k 400k alsinlsr sonra iscinbosaldiginda gerekli ganin oluyor zaten. benim mantigimda bu 400k da bir saldirilk is yani tas atip elin yorlmuyr turlu turlu oyunlara da gerek kalmio. daima fazla gani bulundurki iscin bosaldigi da gerekli ganin olsun yukseltmyi kafan rahat yaparsin

Bu dediðin olay iþi gücü olmayan kiþilerde tutar. Çalýþan birisi yapamaz bunu. Yada benim gibi üniversite okuyan birisi. Þahsen bu aralar final dönemim ve oyuna bile düzgün giremiyorum. Ganimetim yok koruyacak gerçi orasý ayrý kasmakla da uðraþamýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý jumong

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 99
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : jumong
  • Klaným : BLACKLIST
« Yanýtla #19 : 19 Aralýk 2014, Cuma - 14:24 »
üniversite okuyan adam kadar iþsizi yok sadece sýnav dönemleri 1-2 hafta uykusuz kalýyorsun o kadar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Programa gelince oyunun amacý saldýrmak ve savunmak gibi sadece iki amaca dayanýyor eðer sen saldýrý almamak için böyle birþey yapýyorsan bu yanlýþ bi tane de saldýrý yapcak program bulunda siz iþinize bakýn pc niz oynasý oyunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #20 : 24 Aralýk 2014, Çarþamba - 21:46 »
üniversite okuyan adam kadar iþsizi yok sadece sýnav dönemleri 1-2 hafta uykusuz kalýyorsun o kadar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Programa gelince oyunun amacý saldýrmak ve savunmak gibi sadece iki amaca dayanýyor eðer sen saldýrý almamak için böyle birþey yapýyorsan bu yanlýþ bi tane de saldýrý yapcak program bulunda siz iþinize bakýn pc niz oynasý oyunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

O dediðin programý yapmak zor biþey deðil bu bir. Ýkincisi her üniversite öðrencisi iþsiz deðil bunu yaz bi kenara. Hem çalýþýp hem okuyan bi çok öðrenci var. Ýnsanlarý yargýlamadan önce yazcaklarýný yargýla sonra gel buraya klavye artisliði yap.

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #21 : 25 Aralýk 2014, Perþembe - 17:10 »

O dediðin programý yapmak zor biþey deðil bu bir. Ýkincisi her üniversite öðrencisi iþsiz deðil bunu yaz bi kenara. Hem çalýþýp hem okuyan bi çok öðrenci var. Ýnsanlarý yargýlamadan önce yazcaklarýný yargýla sonra gel buraya klavye artisliði yap.
Forumda daha fazla bu konu üzerinde polemik olmasýn tartýþma olmamasý için konu kilit

Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: PasaBey (26 Aralýk 2014, Cuma - 22:36)