Gönderen Konu: AppNana ile yeþil taþ kazanma  (Okunma sayýsý 3307 defa)

Çevrimdýþý dursun

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 163
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 34 Mesajý Toplam
    40 Kere Beðenildi
  • COC Nick : wolfy
  • Klaným : kabile savaþlarý
AppNana ile yeþil taþ kazanma
« : 08 Aralýk 2014, Pazartesi - 12:58 »
Arkadaþlar hediye kartý uygulamalarýndan en popüler olan programlardan birisi diye bildiðim Appnanay ýsize dilim döndüðünce anlatmaya çalýþtým.

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
Ynt: AppNana ile yeþil taþ kazanma
« Yanýtla #1 : 14 Aralýk 2014, Pazar - 21:51 »
Merhaba !

ÝOS ve Android te denediðim bir kaç programdan aldýðým sonuçlar Þunlardý ;

-Gereksiz bir çok þeyi Telefona indirmek zorunda kalýyorsunuz ve bunlarýn arasýnda virüs vs. telefona zarar verebilecek bir cok uygulama kalýyor buda bi süre sonra telefonun saçmalamasýna sebeb oluyor.

-Program baþlarda örnek olarak 10 $ lýk giftcard ý almak ýcýn sizden 30.000 puan istiyor  hatta facebook baglantýsý için 5000 vs. puan vererek kullanýcýnýn gözünü çok iyi boyuyor. ama daha sonralarda iþin rengi deðiþmeye  baþladýgýda indirdiginiz her program oyun vs. için size cok ufak puanlar vermeye baþlýyor o puanlarla da 10 dolarlýk bý giftcardý almak bile aylarýnýzý alabiliyor.

-ilk baþlardaký verdiði puanlarda sizlerden sadece önerdiði uygulamalarý ýndýrmenizi söylerken ileri aþamalarda sizden indirdiðiniz uygulamalar dan üyelik açmanýzý , oyunlarda karakter yaratýp belli seviyelere gelmenizi istiyor.. Yani sizin bilgilerinizi karþý firmaya pazarlýyor ( Mail, kullanýcý adý ve bilgileri.) Buda sizin telefonunuza mailinize gereksiz bir cok spawn ve mail atýlmasýna sebebiyet veriyor.

Aslýnda mantýklý bakýcak olursak hiçbir mantýklý yani yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Cést

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Cest 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: 97HasaNKaradumaN97 (15 Aralýk 2014, Pazartesi - 09:40), TReeArms (15 Aralýk 2014, Pazartesi - 00:33)

Çevrimdýþý 97HasaNKaradumaN97

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 177
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bismillahirrahmanirrahim
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HasaNKaradumaN
  • Klaným : 1923TÜRK8
« Yanýtla #2 : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 09:42 »
Merhaba !

ÝOS ve Android te denediðim bir kaç programdan aldýðým sonuçlar Þunlardý ;

-Gereksiz bir çok þeyi Telefona indirmek zorunda kalýyorsunuz ve bunlarýn arasýnda virüs vs. telefona zarar verebilecek bir cok uygulama kalýyor buda bi süre sonra telefonun saçmalamasýna sebeb oluyor.

-Program baþlarda örnek olarak 10 $ lýk giftcard ý almak ýcýn sizden 30.000 puan istiyor  hatta facebook baglantýsý için 5000 vs. puan vererek kullanýcýnýn gözünü çok iyi boyuyor. ama daha sonralarda iþin rengi deðiþmeye  baþladýgýda indirdiginiz her program oyun vs. için size cok ufak puanlar vermeye baþlýyor o puanlarla da 10 dolarlýk bý giftcardý almak bile aylarýnýzý alabiliyor.

-ilk baþlardaký verdiði puanlarda sizlerden sadece önerdiði uygulamalarý ýndýrmenizi söylerken ileri aþamalarda sizden indirdiðiniz uygulamalar dan üyelik açmanýzý , oyunlarda karakter yaratýp belli seviyelere gelmenizi istiyor.. Yani sizin bilgilerinizi karþý firmaya pazarlýyor ( Mail, kullanýcý adý ve bilgileri.) Buda sizin telefonunuza mailinize gereksiz bir cok spawn ve mail atýlmasýna sebebiyet veriyor.

Aslýnda mantýklý bakýcak olursak hiçbir mantýklý yani yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Cést
Çok yararlý bilgi.
Virüs çok fazla;üstelik ilerledikçe diyelim 1000 puan istiyor, sen ise 800 puandasýn rootlu jailbreaklý programlar gelmeye baþlýyor.
Her türlü zararlý

Ankara merkez patliyo herkes 😢

Çevrimdýþý dursun

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 34 Mesajý Toplam
    40 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 18 Aralýk 2014, Perþembe - 23:39 »
Yukarýda yapýlan yorumlar yanlýþ bilgi içeriyor ben iki aydýr AppNanas kullanýyorum daha hiç virüs bulaþmadý, ama siz yine de popüler ve güvendiðiniz program tekliflerini yükleyin puan kazanmak için garanti olsun isityorsanýz ve günlük giriþte verilen 400 puanlarý toplayýn yavaþ yavaþ ilerlersiniz ama emin adýmlarla ilerlersiniz. Ha virüs bulaþtýran hileler var öyle iki dakikada milyonlarca taþ veriyomuþ falan onlar yalan ama bu google play store da bulunan yasal bir þirkete ait yazýlým programý, google play storeda bariz bir þekilde virüs olan bir akýllý telefon olabilir mi, adamlar yazýlým devi, youtube, gmail, paypal ve daha birçok dünya devi yazýlým ve güvenlik þirketleri var ayrýca Itunes storedaki uygulamalar nasýl virüs taþýyomuþ ben merak ediyorum, Apple firmasý virüs taþýyan bir ürün piyasaya sürse ABD'de alyhleine Milyar dolarlýk dav açýlýr.

Çevrimdýþý 97HasaNKaradumaN97

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 177
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bismillahirrahmanirrahim
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HasaNKaradumaN
  • Klaným : 1923TÜRK8
« Yanýtla #4 : 19 Aralýk 2014, Cuma - 07:40 »
Yukarýda yapýlan yorumlar yanlýþ bilgi içeriyor ben iki aydýr AppNanas kullanýyorum daha hiç virüs bulaþmadý, ama siz yine de popüler ve güvendiðiniz program tekliflerini yükleyin puan kazanmak için garanti olsun isityorsanýz ve günlük giriþte verilen 400 puanlarý toplayýn yavaþ yavaþ ilerlersiniz ama emin adýmlarla ilerlersiniz. Ha virüs bulaþtýran hileler var öyle iki dakikada milyonlarca taþ veriyomuþ falan onlar yalan ama bu google play store da bulunan yasal bir þirkete ait yazýlým programý, google play storeda bariz bir þekilde virüs olan bir akýllý telefon olabilir mi, adamlar yazýlým devi, youtube, gmail, paypal ve daha birçok dünya devi yazýlým ve güvenlik þirketleri var ayrýca Itunes storedaki uygulamalar nasýl virüs taþýyomuþ ben merak ediyorum, Apple firmasý virüs taþýyan bir ürün piyasaya sürse ABD'de alyhleine Milyar dolarlýk dav açýlýr.
Kardeþ ben AppNanas diye program belirtmedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sadece bu programdan 5 tane varsa 3ü dediðim gibidir.

Ankara merkez patliyo herkes 😢

Çevrimdýþý dursun

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 34 Mesajý Toplam
    40 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 19 Aralýk 2014, Cuma - 15:52 »
Tamam hocam anladým, appnana ile ilgili ayrýntýlý bilgi için youtube'a clash of clans appnana free gems yazýldýðýnda zaten çok sayýda yabancý video çýkar isteyen oradan da bu uygulamayý ve bu uygulamadan taþ kazananlarý görebilir, benim þu an 29085 nana puaným var çok deðil ama gün geçtikçe yavaþ yavaþ artýrýyorum biraz sabýr gerektiriyor.