Gönderen Konu: Yeni Güncelleme gelicek ilk benden duyun istedim ( daha yayinlanmadi )  (Okunma sayýsý 2179 defa)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Yeni Güncelleme gelicek ilk benden duyun istedim ( daha yayinlanmadi )
« Yanýtla #12 : 11 Aralýk 2014, Perþembe - 15:24 »
Bazen çok kolay geliyor bazende biraz zaman harcýyorum ha hiç gelmeyecek kadar kötüyse totem yapargibi dil deǧiþtiriyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ne kadarlýk köye saldýrýyorsun sorusunada o anki duruma baǧlý eðer 100 k eksiǧim varsa tamamlayýp çýkmaya çalýþýrým.Ama yok daha çok eksiǧim varsa 250 k civarý buldum mu affetmem.Bazende depolarda oluyor eðer alabilecek isem direk depolara saldýrýrým.
Yani sabit bir durum yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap O anki ihtiyaca göre saldýrýrým.Havan ve sihirbazlardan uzak dururum eǧer acayip ganimet varsa kupa filan dinlemem sadece depolara yoǧunlaþýrým.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Fevcin

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 42
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Fatih EVCÝN
  • 6 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : conqueror
  • Klaným : 1923TURK3
Ynt: Yeni Güncelleme gelicek ilk benden duyun istedim ( daha yayinlanmadi )
« Yanýtla #13 : 11 Aralýk 2014, Perþembe - 15:56 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bazen çok kolay geliyor bazende biraz zaman harcýyorum ha hiç gelmeyecek kadar kötüyse totem yapargibi dil deǧiþtiriyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ne kadarlýk köye saldýrýyorsun sorusunada o anki duruma baǧlý eðer 100 k eksiǧim varsa tamamlayýp çýkmaya çalýþýrým.Ama yok daha çok eksiǧim varsa 250 k civarý buldum mu affetmem.Bazende depolarda oluyor eðer alabilecek isem direk depolara saldýrýrým.
Yani sabit bir durum yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap O anki ihtiyaca göre saldýrýrým.Havan ve sihirbazlardan uzak dururum eǧer acayip ganimet varsa kupa filan dinlemem sadece depolara yoǧunlaþýrým.

hýmmmm...

bazen senin tarzýnda saldýrayým diyorum terk edilmiþ köy arýyorum bir iki tane denk geliyor sonra denk gelmiyor. okçu+barbar ile terk edilmiþ köyleri almasý kolay oluyor da bazen öyle saðlam ganimet çýkýyor ki 350-450 gibi, ama orduya bakýyorum full okçu+barbar.  o zaman da pek bir ganimet alamýyorum depolardan.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap çok dertliyim çok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gördüklerime inanmam gerek ama nasýl olacak ? Bana biri bunu anlatsýn.. Külahýma anlatsýn.