Gönderen Konu: En Ýyi Hangi Ligde Ganimet Kasabilirim Yardým  (Okunma sayýsý 2369 defa)

Çevrimdýþý NKFVAS

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : NKFVAS
En Ýyi Hangi Ligde Ganimet Kasabilirim Yardým
« : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 02:43 »
Merhaba arkadaþlar Köy binasý 7de en iyi ganimeyi hangi ligde kasabilirim? Altýn Lig 3deyim kupam 1500 civarlarýnda Okçu ve Barbarla farming yapýyorum ama son zamanlarda ganimeti iyi köy bulamýyorum bulduklarýmda ganimetleri depolarda oluyor maden ve toplayýcýlarda ganimet nerdeyse bulamýyorum ve ganimet kasmakta çok zorluk çekiyorum. Acaba Kupam fazlamý yoksa düþükmü yada baþka bir saldýrý stratejisimi uygulamalýyým ?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý qvnn

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Guven
Ynt: En Ýyi Hangi Ligde Ganimet Kasabilirim Yardým
« Yanýtla #1 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 10:28 »
Kupan fazla dostum. Bak bende th7 yim 1100-1400 arasýnda dolaþýyorum en iyi 1250 civarýnda buluyorum. barch taktiði ile rahat ganimet kasýyorum.

Çevrimdýþý NKFVAS

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 12:24 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kupan fazla dostum. Bak bende th7 yim 1100-1400 arasýnda dolaþýyorum en iyi 1250 civarýnda buluyorum. barch taktiði ile rahat ganimet kasýyorum.

Haklýsýn kupam fazla olabilir belki kendimden çok daha yüksek seviye köylere saldýrdýðým için zorlanýyor olabilirim kupayý düþürüp kendime denk köylere saldýrabilirim ama ben kupayý bilerek okadar yüksek tuttum th7 ye daha yeni geçtim dün bitti inþaatý sýrf kara iksir kasmak için 1500 civarýnda kupa dediðin gibi 1100-1400 civarýnda olursam kara iksir kasmak çok zor olmazmý ?

Çevrimdýþý qvnn

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 12:53 »
Altýn-iksirle kara iksiri bir tutmak zordur. Onun için sana önerim kupaný yükselt sürekli barbar kralýný aldýktan sonra düþersin.

Çevrimdýþý NKFVAS

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 13:29 »
Peki kara iksiri 1500 kupa civarýnda iyi kasabilirmiyim yoksa dahada yükseltmelimiyim ? Barch taktiðinide açýklayabirmisin ?

Çevrimdýþý qvnn

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 13:39 »
1-2 gün beklersen köy binasý 7 olanlar kara iksir sondasý yapmýþ olacak. Ben geçen hafta aldým barbar kralý 1700-2000 arasý tuttum kupamý 3 þimþek büyüsü atýyordum kara iksir deposuna ve dýþardada sonda varsa barbar ve okçuyla alýyordum. Normal ganimet kasmak içinse 1100-1400 arasý kupada kalmaný öneririm. Barch = barbar+archer ilk harflerinden oluþuyor. yarý yarýya veya okçu 20-30 daha fazla þekilde ordu yaparak saldýrabilirsin (Altýn-Ýksir kasmak için). Önden yollarsýn barbarlarý savunmalarý oyalarlarken okçularla toplayýcý ve madenleri boþaltýrsýn.

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 122
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 13:43 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Peki kara iksiri 1500 kupa civarýnda iyi kasabilirmiyim yoksa dahada yükseltmelimiyim ? Barch taktiðinide açýklayabirmisin ?
barch ba-arch yani barbarýn ba sý archer(okçu) in arch ýndan geliyo okçu barbar ile saldýrmak demek. mesela golem wizard (sihirbaz) witches (cadý) ile saldýrmanýn kýsaltmasý gowiwi yada gowipe kullanýlýr cadý yada sihirbaz yerine pekka kullanýlýr go wi ''pe'' ile saldýrý olur  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap