Gönderen Konu: Clash Of Clans Açýlmýyor Yükleniyorda kalýyor (YARDIM)  (Okunma sayýsý 7791 defa)

Çevrimdýþý Carleone

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Carleone
  • Klaným : TurkishFamily
Clash Of Clans Açýlmýyor Yükleniyorda kalýyor (YARDIM)
« : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 10:27 »
Deliricem arkadaþlar kýþ temasýda geldi 1 haftadýr giremiyorum nette sorun yok hay dayide denedim süpercelin oyunu diye açýlýyor fakat clash açýlmýyor 48 seviye çar yok olucak Yardým !! En son sunucuya baðlanýlamýyor diyor ve yine bekliyorum off

Çevrimdýþý Carleone

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Carleone
  • Klaným : TurkishFamily
Ynt: Clash Of Clans Açýlmýyor Yükleniyorda kalýyor (YARDIM)
« Yanýtla #1 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 10:28 »
Format attým oyunu sildim herþeyi denedim yardým lüttfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
« Yanýtla #2 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 17:54 »
Merhaba !

Wifi Üzerinden baðlanýyosanýz ve yakýn zamanlarda Modemin DNS ayarlarýný deðiþtirdiyseniz bu yüzden giremiyor olma ihtimali yüksektir.

ÝOS kullanýyorsanýz Gamecenter ý kontrol etmenizde fayda var.

2 gün önce  yapýlan güncellemede bazý arkadaþlarýn oyunu hata veriyor yada açýlmýyor. Bu gün oyunda bakým arasýnda yani güncelleme esnasýnda android yada ios cihazindan markete girip güncelleme yapan arkadaþlar eksik güncelleme yapmýþ olabilirler. Ve dolayýsýyla oyun hata veriyor yada loading sayfasýnda kalýyor. Oyunu silip tekrar yüklemek sorunu çözecektir fakat köylerini yedeklemeyen arkadaþlar için büyük sýkýntý teþkil ediyor.Yeni bir güncelleme geldiðinde bu sorun düzelecektir diye düþünüyorum.

Köylerini gamecenter yada google+ 'da yedeklemeyenler oyunu silmeyiniz. Geri yükleme yapamazsýnýz. Bu gibi durumlarda oyunu silip yükleyebilrisiniz. Köyünüzü kurtarabilmek için yedeðini alýnýz.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý P.E.K.K.A.A.

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Furkan
« Yanýtla #3 : 21 Ocak 2015, Çarþamba - 18:15 »
ben yaptým format attým olmadý ben arkadaþýn modeminden wi-fi ile baðlandým benim bilgisayarýmda ayný þekilde baðlý bir ara internet gitti geldi yanýmdaki herkes modemde bir deðiþiklilik yaptý dediler acaba ondanmý yoksa hile programý vardý bir ara ondan sonra açmadý dosyasýnda deðiþiklilik olmuþ olabilir mi eðer olduysa kaldýrdým yükledim ama yine olmadý lütfen yardýmmm

Çevrimdýþý serdar.ilhan16

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Serdar
  • Klaným : Yok
« Yanýtla #4 : 14 Mart 2015, Cumartesi - 23:10 »
Ya beyler format bile attim duzelmedi yukleniyor yazýsýnda duruyor acilmiyor oyun yardim edin telefon S3 rootlu :S