Yok ben laf sokmaya çalýþmadým, aksine abini savundum. mesajlara dikkat edersen abine laf söyleyen diðer arkadaþtý, karýþtýrdýn.
Hahahahah alemsiniz. Laf sokan da sokar ya takýlma bu kadar çato. Biz herkes ooo süper düzen olmuþ diye yayýnlamýyoruz bunlarý. Faydalanan faydalanýr. Ya da eksiklerimizi söyler diye þeyediyoruz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
napayým beni biliyon iþte ben buyum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapnapayým beni biliyon iþte ben buyum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBelli ne olduðun daha bu konuya cevap vermeyi düþünmüyorum bile..
4 gündür deniyorum bu düzeni ve dopalarýmda 3-4 m maden varken bile ganimet saldýrý almadým 10 numara 5 yýldýz bir düzen
Bence tuzaklar pekte iyi yerlerde durmuyo,dusmaninin tahmin edemiyecegi yerlere koy,yoksa biniciyle saldiran biri geliirse rahat gecebilir.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBence tuzaklar pekte iyi yerlerde durmuyo,dusmaninin tahmin edemiyecegi yerlere koy,yoksa biniciyle saldiran biri geliirse rahat gecebilir. Kastettiðiniz þey tuzaklarý dýþa koymaksa size katýlmam mümkün deðil. Çünkü herkes önce yoklayýp öyle salýyor tüm askerlerini. Bu kontrollü saldýrýyý yememek için tuzaklarýn duvar gerisinde olmasý konusunda ýsrarcýyým. Tuzaklarýn duvar gerisinde baþka yerlerde olmasýný kastediyorsanýz. Evet haklý olabilirsiniz ama o zaman da düzeni baþtan deðiþtirmek lazým. Bide bu düzende amaç zaten rakibe þunu hissettirmek; Her yer tuzak dolu git belaný baþkasýndan bul. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yani evi al git. Yine söylüyorum saldýrmasýný bilen her köyden almasý gerekeni alýr. Önemli olan reflex saldýrýlara karþý caydýrmaktýr bence.