Ama simdi mesela adam su altta hani 2 li dev bomba yerini tek biniciylen patlatabilir ama 1 tanesini iceri koyarsan toplu geldiklerinde hepsi biranda olebilir.
Doðruya doðru tabi. Ama o dediðin tüm tuzaklar için ayný. sýrf patlatmasýnlar diye de ganimeti korur gibi tuzaklarý koruyacak deðiliz ya. Öte taraftan tüm savunma stratejisi o 2 bombaya baðlý da deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Meydanda bir yerleþim var.
Tuzaklar haricinde
Her büyücü 2 þer depoyu koruyor ve havanlarla beraber kare þeklinde.
x yaylarý üçgensel dizilmiþ.
Depolar ayrýk vaziyette ve herbiri enaz 2 duvar gerisinde.
Cehhennem kuleleri merkezde ve köyü iyi parsellemiþ durumda. Domuzlarýn alabileceði þekilde köy sýkýþýk deðil. Klan kalesi merkezde.
Tüm bunlara raðmen biri gelip 3-4 depo götürebiliyorsa bu köy düzenin kötü olduðunu deðil saldýranýn iyi olduðunu gösterir.
Daha önceden de söyledim. Ganimet düzenleri reflex saldýrýlara karþý koyma amaçlý olmalý. Ýntikam saldýrýsý düzenlemek isteyen domuzu da basar golemi de tazýyý da balonu da. Hatta ne gerekiyorsa onu basar ve almasý gerekeni alýr zaten. Bu tür düzenleri klan savaþýndaki düzenleri eleþtirdiðimiz gibi eleþtirmememiz gerekir. Yoksa bu köyü kimse yýkamaz gibi bir iddiam asla olamaz. Ama þunu söyleyebilirim ki bu düzende 57 saldýrý üst üste hiç ganimet saldýrýsý yemedim. Hatta son 100 saldýrý içinde sadece 3 ganimet saldýrýsý yedim. Depolarým da oyunun baþýndan buyana hiç boþ kalmadý.