Gönderen Konu: BlueStacks Clash of Clans inmiyor  (Okunma sayýsý 3436 defa)

Çevrimdýþý De12

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : De12
  • Klaným : (Klan Arýyorum)
BlueStacks Clash of Clans inmiyor
« : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 18:36 »
Arkadaþlar ben önceden bluestacksda clash of clans indirip oynadým sonra clash of clansý sildim bluestackdan ondan sonra yine yüklemek istedim. Ama 'yükle' butonuna basýnca yükleniyor... diye kalýyor yine deniyorum olmuyor pc'yi kapatýp açtým olmadý.Yardýmlarýnýzý bekliyorum.

CoC manyaðýyýz Hüloð Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
Ynt: BlueStacks Clash of Clans inmiyor
« Yanýtla #1 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 19:15 »
pc den tamamen kaldýr prgram ekle kaldýr/C:Programfiles Bluestacks/Bluestacks setup>baþlat çalýþtýr %temp% içindeki herþeyi sil silemediðin 1-2 tane birþey olacak mühim deðil>CCleaner indir kayýt defteri düzeltme týkla ve tüm sorunu çöz de pc yi baþtan baþlat Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap linkten reklamý geç diyerek indir ve kur ya da bluestacks install.exe varsa onuda tekrar kurabilirsin sorunun hallolacaktýr diye düþünüyorum.

mantalica 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Atakaney2ND (31 Aralýk 2014, Çarþamba - 22:45)

Çevrimdýþý kocero1409

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : kocero1409
  • Klaným : special warrior
Ynt: BlueStacks Clash of Clans inmiyor
« Yanýtla #2 : 15 Ocak 2015, Perþembe - 11:02 »
beyler programý kurdum evde kablosuz aðdan sorunsuz giriyorum ama iþ yerinde yine kablosuz aðdan ek oturum açarak programý çalýþtýramýyorum. zannedersem sorun ek oturum gerektiren bir internet baðlantýsý kullanmam. bu sorunu nasýl aþabilirim???