Gönderen Konu: Clash Of Clans Hatalarý  (Okunma sayýsý 3994 defa)

Çevrimdýþý enesbaba0641

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Enes
Clash Of Clans Hatalarý
« : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 21:00 »
Arkadaþlar size bir takým hatalar söyleyeceðim bunlar bende mi oluyor bug mu hatamý söyleyin   

1.Bazen oyunda mesaj kutusunda 1 bildirim var týklýyorum gitmiyor kapatýp açýnca geçiyor bunun sebebi nedir ?       

2.Facebook'a baðlamýyor baglantý kesildiye basýyorum hiçbi þey olmuyor bide kendiliðinden baðlantýyýda kesiliyor.     

3.Birde 53 level çarým var ama 2 tane inþatçýsý var oyuna yenidenmi baþlayýp 3.Ýnsatçýyý alsam 4.clash of clansda mobil ödeme play storedede varmý Turkcell faturalandýrma var ama ne iþe yarýyor mu bilmiyorum   

5.Bazýlarý dekorasyonun veya 500 bin altýnlýk kafatasýnýn çalý çýrpý oranýnýn artýrdýðýný söylüyor ?

6.Bide ben tr bayraðý almýþtim bayrak bakyým yok acaba ben mi sattým güncelleme falan mý geldi ?

7.Bide savaþ olduðumuz klandan çýkdik tekrar girdik ayný klana yine savaþabilir miyiz ?

8.Klan savaþý cezasý kaç gündür ?       

9.Klan savaþý cezasý klanda olsak yada olmasak bile geçer mi ?                       

« Son Düzenleme: 16 Aralýk 2014, Salý - 17:24 Gönderen: VÝCTORY »

Çevrimdýþý Kalelihan

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 172
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    30 Kere Beðenildi
    • Bazdboy Klaný
  • COC Nick : Savaþ Kalelihan
  • Klaným : Badboyz|#URVUPVY
Ynt: Clash Of Clans Hatalarý
« Yanýtla #1 : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 21:34 »
1-Þu gelen kutusu olayý bende de oluyor
2-Facebook sorununu ben yaþamýyorum ama forumda anladýgým kadarýyla yasayan çok kiþi var.Hatta bu baþlýkta konu açanlar var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
3-Onun dýþýnda 8 aydýr yaþadýðým benimde bir problemim var=>En iyi oyuncularda yerel kýsým çalýþmýyor.Orayý o kadar cok merak edýyorumki arkadaþýn teli alýyorum sürekli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.Supercele mesaj attým ama bu kadar süre geçtiðine göre bana pek aldýrmadý

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Brasco

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AHMET
  • Klaným : DERGAH
« Yanýtla #2 : 16 Aralýk 2014, Salý - 16:25 »
cevaplayabilceklerimi cevaplamaya çalýþýcam
3-öyle biþe yapmana gerek yok görevlerle 4 e kadar çok rahat alýnabiliyor
4-mobil ödeme olayýný andoridde bilmem ama ios da yok
5-öyle bir þey yok
6-bayrak kendiliðinden kaybolmaz satmýþsýndýr
7-evet savaþabilirsin
8-ceza klandan çýktýgýn duruma baðlý yani çýktýgýnda kaç saat varsa o kadar cezan oluyo
digerlerini bilmiyorum anca bunlarý cevaplayabildim.

Çevrimdýþý halileker2121

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 107
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    28 Kere Beðenildi
  • COC Nick : halileker2121
  • Klaným : BELAWELA
« Yanýtla #3 : 16 Aralýk 2014, Salý - 17:11 »
9) Evet geçer . Baþka sorularýn varsa cevaplayabilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Don't forget smile...
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #4 : 16 Aralýk 2014, Salý - 17:26 »
Soru sorarken lütfen Türkçe kurallara bari uyunuz.Konu düzenlendi.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
« Yanýtla #5 : 16 Aralýk 2014, Salý - 17:30 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaþlar size bi takým hatalar söyliyeceðim b4unlar bendemi oluyo bug mu hatamý söleyin                                              1.bazen oyunda mesaj kutusunda 1 bildirim var týklýyorum gitmiyor kapatýp açýnca geçiyor bunun sebebi nedir ?                            2.facebooka baðlamýyor baglantý kesildiye basýyorum hiçbiþey olmuyor bide kendiliðinden baðlantiyida kesiliyor                 3.birde 53 level çarým var ama 2 tane inþatcýsý var oyuna yenidenmi baþlayýp 3. Insatcýyi alsam                                                    4.clash of clansda mobil ödeme play storedede varmý turkcel faturalandýrma var ama ne iþe yarýyir bilmiyorum                          5.bazýlarý dekorasyonun veya 500 bin altýnlýk kafatasýnýn çalý çýrpi oranini artýrdigini söylüyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap??                                   6.bide ben tr bayraðý almýþtim bayrak bakyým yok acaba ben mi sattým güncelleme falanmý geldi                                 7.bide savaþ olduðumuz klandan çýkdik tekrar girdik ayný klana yine savaþabilirmiyiz  8.klan savaþý cezasý kaç gündür                      9.klan savaþý cezasý klanda olsak yada olmasak bile geçermi                         

Merhaba !

1- Bu herkeste olan birþey bazen ufak tefek buglar oluþabiliyor.Oyunu oynamana Sýkýntý açmýyorsa problem yoktur.

2- Baðlantýyý kesmesinin sebebi þudur ; Oyun esnasýnda farklý ülkelere geçiþ yapýyorsanýz Supercell Baðlantýlý Facebook hesabýný disconnet eder. Google baðlantýsý aktif kalýr.

3- 53 level e kadar gelmiþsin süreklý sýfýrdan baþlayýp ilerlemenýn bir mantýðý yok açýkcasý.  Ufak paralar karþýlðý 3. imþaatcýyý  alabilirsin.

4- Türkcell faturalandýrma olayý þudur ; Türkcell A.Þ üzerinden sizin yerinize ödeme çýkartýr Faturalý hatlarda Ayný faturaya ek olarak bu ücret faturaya yansýtýlýr. Kullananlar var fakat ne kadar saðlýklý bir bilgim yok .

5- Bu maddede acýkcasý ne demek istediðini anlamýþ deðilim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

6- Bayrak þuan beným köyümdede mevcut muhtemelen sen silmiþ olabilirsin.

7-8  Savaþ hakkýn duruyor ise savaþabilirsin Fakat; Klandan cýkýp baska býr klana girdiðin zaman 24 saat bekleme süresi vardýr ve savaþamazsýn.

9- Ceza sadece  "A" klanýndan çýkýp "B" klanýna geçersen iþler tekrar eský klana girersen bi cezasý yoktur.

Cést

Cest 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: TReeArms (16 Aralýk 2014, Salý - 22:47), VÝCTORY (16 Aralýk 2014, Salý - 17:44)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #6 : 16 Aralýk 2014, Salý - 17:44 »
Cest herþeyi üþenmeyip cevaplamýþ teþekkür ederiz.Yorum yapmadýðý 5. sorunun cevabýnýda ben vereyim.
Aksesuarlarý alýnca daha sýk çalý çýrpý geliyor denmesi tamamen yanlýþ bir þey.Sana gelen çalý çýrpýlar oyundaki herkes gibi 6 veya 8  saatte bir geliyor(Tam hatýrlayamadým þimdi).Ýstersen tüm aksesuarlarý al hiç bir farký olmayacaktýr.
Tüm sorular cevaplandýðýna göre baþka soru yok ise sabah konu kilit.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý enesbaba0641

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Enes
« Yanýtla #7 : 16 Aralýk 2014, Salý - 18:46 »
Bu turkcell faturalandýrma avea ve Vodafonedada varmýdýr bide geçen bi arkadaþ tekrar paylaþtý izleyen herkezde 1 kýsmý dondu acaba güncellemeden hemen sonraydý ondanmý bide klan kalesindeki ganimetin yüzde kaçýný alabiliyorlar bide köydeki ?

Çevrimdýþý barbarooss

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Durumum:
  • 9 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
    • 2H
« Yanýtla #8 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 03:24 »
faceye baglanman icin direk iphone sa telefonun ayarlR kismindan face giris yapacaksin  öyle oluyor baglantin. diger sorulara ise arkadaslar netbicimde cvp vermis ilk sorun ise yakin zamanlarda saldiri yada msj aldiysa. clandan ,  dil degistirirsen gelir daima.

yazoo efuLim