Bende oyle bi program cikmadi,acaba ios a yok mu ? Ilgimi cektide,o kadar masraf yaptim bu oyuna bare biraz bedava gem gelsin.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
ios da yok maalesef, üvey evlat ios Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Bluestacks'te denedim fakat cihazýnýz android deðil diye hata aldým. Acaba telefona virüs programý falan mý kursam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
bluestacks üzerinde bu uygulama mümkün olsaydý çok daha rahat olur ve günlük 30 doalr filan kasýlýrdý ki kasanlar var þu anda adam 6500 dolar yapmýþ araþtýrmadayým hala bulamadým günlük 30 dolar nasýl kasýldýðýný ki kasanlardan biride Türk
Eger cihazin apple ise virus kapmasi olanaksiz,ama eger android ise dikkatli ol derim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
kim diyor olanaksýz , teknoloji aleminde olanaksýzlýk diye birþey yoktur
Þahsen bu tür programlarý telefonuma kurmaya korkuyorum. Oradan indirdiðim programlarda bir virüs vb. birþeyler vardýr diye sonra telefon boþa gitmesin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
androidin kendisi zaten bir virüs günlük bütün yaptýðýn görüþmeler yazýþmalar resim ve videolar sen istesen de istemesende amerikadaki istihbarat servislerine gönderiliyor.
Bu arada uygulamayý kurup baþlamak isteyenler için kod:
AU45081 arkadaþlar kolay gelsin an itibariyle 14 dolarým oldu
Resim: Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap